Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális minden nap órákat az...

Normális minden nap órákat az anyukájánál lennie?

Figyelt kérdés

Nincs gondom anyóssal, nem ellene szól a kérdés.

Férjem minden nap a 10-11 óra munka után megy és ott van 1-2 órát. Utána persze itthon vacsi, fürdés, pihi... nincs már ideje, energiája. Hétvégén meg kb. ahogy felkel átmegy... most is ott volt szombat-vasárnap is 6-8 órákat. Persze részben megértem, mert akkor kocsit szerelt. Mi panelban lakunk, itt unja magát. Mondja mindig hogy menjek vele, pár naponta át is megyek szívesen, de napi órákat nincs kedvem ott ülni. Pláne hétvégén itthon is lenne mit csinálni.

Ráadásul ha hétvégén ott van pl 4-5ig, utána este még vissza kell menni vele csak úgy. Ezek a látogatások, főként hétköznap kb abból állnak hogy eszik (főzök én is persze), kávézik, beszélgetnek, nézik egymást, cigiznek, anyja megkéri ezt azt csináljon meg... Ja és mindent elmond neki, még a szexuális élet sem teljesen tabu...

Mindenesetre nem az a bajom hogy minden nap megy... De órákra?? Meg lassan születik a babánk, félek majd akkor is ennyit egyedül kell lennem. Mert újszülöttel nyilván nem fogom kisérgetni. Pláne szívni ott a cigi füstjük... Meg jól esne addig több közös program kettesben, nem csak anyósnál ülni.. hétvégén sem mehetünk sehova vasárnap, mert anyósnál ebéd. Amit szeretek is, de nehogymár párszor ne lehessen kihagyni.

Szombaton meg mindig más dolga van, maszek meló vagy bütykölni anyós garázsában...

Már unom, szóltam neki 100x, de nem érti meg... Túl reagálom?

Most sincs itthon még, 5 ig dolgozott....

2020. máj. 20. 19:37
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%
Hehh. Nekem is volt ilyen. Mindig kinnt butykolt,vagy a haverjánál. Amit persze én nem akarok nézni. Én ha otthon készen voltam,akkor nem volt dolgom,de ő kb munkás cuccban kelt fel. Mindig volt dolog. sajnos sosem volt,hogy reggel felkelünk és a délelőttöt ágyban töltjük,pihi. Ha délután pihi volt akkor is csak aludtunk. Nem mint az elején. Fennt kell tartani a tüzet,mert a szerelem nélküli együtt élés konfliktust szül. Után pedig a sok rossz miatt nem leszel képes rendesen szeretni. Utólag én is beláttam hogy ellett bszva,mindketten hibasak vagytok,ha ilyen van,ne felejtsd el. Igenis egy férfi is kiérdemli a küzdelmet. Tartsd otthon. Ne legyél te se unalmas. Ha meg nem megy,akkor próbáld kicsit letojni,mit csinál,és a nemtörődömség majd feltűnik neki. Vagy vannak ilyen anyuci kisfia típusok,az ellen semmit se tehetsz..
2020. máj. 24. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!