Normális minden nap órákat az anyukájánál lennie?
Nincs gondom anyóssal, nem ellene szól a kérdés.
Férjem minden nap a 10-11 óra munka után megy és ott van 1-2 órát. Utána persze itthon vacsi, fürdés, pihi... nincs már ideje, energiája. Hétvégén meg kb. ahogy felkel átmegy... most is ott volt szombat-vasárnap is 6-8 órákat. Persze részben megértem, mert akkor kocsit szerelt. Mi panelban lakunk, itt unja magát. Mondja mindig hogy menjek vele, pár naponta át is megyek szívesen, de napi órákat nincs kedvem ott ülni. Pláne hétvégén itthon is lenne mit csinálni.
Ráadásul ha hétvégén ott van pl 4-5ig, utána este még vissza kell menni vele csak úgy. Ezek a látogatások, főként hétköznap kb abból állnak hogy eszik (főzök én is persze), kávézik, beszélgetnek, nézik egymást, cigiznek, anyja megkéri ezt azt csináljon meg... Ja és mindent elmond neki, még a szexuális élet sem teljesen tabu...
Mindenesetre nem az a bajom hogy minden nap megy... De órákra?? Meg lassan születik a babánk, félek majd akkor is ennyit egyedül kell lennem. Mert újszülöttel nyilván nem fogom kisérgetni. Pláne szívni ott a cigi füstjük... Meg jól esne addig több közös program kettesben, nem csak anyósnál ülni.. hétvégén sem mehetünk sehova vasárnap, mert anyósnál ebéd. Amit szeretek is, de nehogymár párszor ne lehessen kihagyni.
Szombaton meg mindig más dolga van, maszek meló vagy bütykölni anyós garázsában...
Már unom, szóltam neki 100x, de nem érti meg... Túl reagálom?
Most sincs itthon még, 5 ig dolgozott....
18!
Igen, persze, a pasinak kéne hogy esze legyen és menjen haza, de amit a kérdező ír, abból nem úgy tűnik, mintha lenne neki. Inkább nagyon is ragaszkodik anyucihoz, aki ezt hagyja. Ezért gondoltam egyfajta utolsó lehetőségként azt, hogy talán ha anyuka szólna a fiának, hogy már családos ember, akkor nem ülne állandóan a szoknyáján.
De igazad van, elsősorban a férfinak kellene magától hazamennie a feleségéhez.
17 voltam :)
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Másik nő biztos nincs a dologban, hisz mindig hív magával, meg hív telefonon. Csak nekem nincs kedvem menni mindig. De nem szoktam szólni feltétlenül ha mégis átugrom, ott van természetesen. Nő nélkül 😁
Semmit nem titkol, amúgy kb minden percét elmeséli, megosztja velem. Telefon, email, Facebook sem titok.
Lehet inkább már bele kenyelmesedett a dolgokba. Jó neki hogy két helyen is otthon van, finom kaja, minden. Anyja túlzottan elkényeztette, kiszolgálta. Ezt nálam csak mértékkel kapja meg, mert nem normális. Igenis tudjon egy férfi is elmosogatni néha, vagy beindítani a mosógépet.
Egyébként müködik a kommunikáció, legalábbis részemről. Mert én aztán semmit nem bírok magamban tartani. Csak szerinte hülyeség, túl reagálom. 😁
Az anyja szerint normális hogy ott van/vagyunk. Múltnap is 2 óra ott lét után megkérdezte hogy már megyünk haza, minek??
Ha meló után mégse oda megy, hanem csak atugrik/ugrunk 7 felé mondjuk, vagy mégis sikerül valami program hétvégén, akkor meg hogy hát mit csináltunk eddig, stb...
Anyós jött volna velünk nyáron nyaralni is hármasban.... 😂 Szerencsére azt azért párom sem akarta.
Régebben anyós hívta napi 3-4 szer, vagy írt neki. Mostmár szerencsére megelégszik a napi talival.
Illetve kapcsolatunk elején a 30 éves férfi csak hétvégén alhatott nálam, mert csak akkor volt otthon a másik 2 fiú. És ő félt hétköznap egyedül.
A tesók még durvábban anyásak. Barátnő nélkül...Pedig jóképű, rendes, jó munkával rendelkező srácok.
Úgyhogy a probléma ott is gyökerezik, hogy anyjuk sem engedi a leválást, mégha nem is szándékosan.
Nem utálom ezért mert engem is lányaként kezel, szeret. Csak jó lenne több magánélet.
Igen tudom én is "kicsit" hülyének tünhetek hogy gyereket válaltam vele. De már sok mindenen túl vagyok. Hiszek benne hogy a problémák nagy része megoldható. Rengeteget változott a párom mellettem.
Volt időszak hogy ramaty állapotban voltam hónapokig, na akkor pl. sietett hozzám haza, velem volt, segített mindenben, kimélt. Remélem ha megszületik a babó is így lesz.
Nála család centrikusabb, hűségesebb pasival még nem találkoztam. 😁
12.es válaszoló: külön köszönöm a válaszod. És nagyon örülök hogy minden probléma megoldódott nálatok. Én is reménykedem hogy saját házunk lesz, saját kis műhelye, plusz még a pici baba. Csak nem lesz kedve, meg értelme ennyit az anyjánál lennie.
De férjem is mindig mondja hogy erre vágyik, kis műhelyre, kertre. Meg is értem. Én is vágyok rá. Azon is vagyunk, csak most ez a korona vírus mizzéria kicsit bezavart a terveinkbe.
Sajnos eléggé bele tudnak mászni az ember életébe mások, jó hogy letudtátok szerelni a havert.
Szerencsés a férjed hogy kitartottál mellette, és ő is biztos jó ember. Legyetek nagyon boldogok. :)
20as válaszolok: köszönöm a válaszod.
Igen após már sajnos rég nem él, talán a fiúk ezért is lettek ilyen anyásak.
Párom már munkából hív hogy menjek vele, hétvégén is már itthon mondja hogy menjek én is vele. Aztán ha nem megyek akkor hív hogy jól vagyok-e, hiányzom, nem megyek e át mégis, persze ha mondom hogy jöjjön haza hazajön.. de kinek van kedve parancsolgatni neki...
Úgyhogy nem anyós van rá hatással, mondjuk ő is örül ha ott vagyok. Mert ő is hívna át napközben egyedül is.
Igen nagyon nem szeret itthon lenni. Ugye elmondása szerint a panel miatt. De persze azért megfordul a fejemben, hogy mi van ha velem is van valami baja. Amit persze megkerdezek tőle, de mindig azt mondja hogy nincs. Csak az hogy túl reagálom ezeket a dolgokat szerinte 😁😂
Korábban még jobban ilyen volt. Kapcsolatunk elején pláne. Sokat változott.
Korábban még jobban ilyen volt. Kapcsolatunk elején pláne. Sokat változott.
Nem eleget.
Én csak a gyereket fogom sajnálni,mikor már ő is fut majd az apja utána majd téged követve,mert apuka látványosan nem akar otthon lenni most sem,mi lesz ha ott fog sírni egy új szülött baba,a lépcsőházba fog apuka kiülni? Most is inkább dekkol anyunál garázsban bárhol,csak otthon veled nem,de cuki hogy a facebookját megmutatja,meg emailját látod,csak őt nem látod otthon sűrűn itt ez ami gáz.. Egy kérdés akarta a gyereket?
70F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!