Normális minden nap órákat az anyukájánál lennie?
Nincs gondom anyóssal, nem ellene szól a kérdés.
Férjem minden nap a 10-11 óra munka után megy és ott van 1-2 órát. Utána persze itthon vacsi, fürdés, pihi... nincs már ideje, energiája. Hétvégén meg kb. ahogy felkel átmegy... most is ott volt szombat-vasárnap is 6-8 órákat. Persze részben megértem, mert akkor kocsit szerelt. Mi panelban lakunk, itt unja magát. Mondja mindig hogy menjek vele, pár naponta át is megyek szívesen, de napi órákat nincs kedvem ott ülni. Pláne hétvégén itthon is lenne mit csinálni.
Ráadásul ha hétvégén ott van pl 4-5ig, utána este még vissza kell menni vele csak úgy. Ezek a látogatások, főként hétköznap kb abból állnak hogy eszik (főzök én is persze), kávézik, beszélgetnek, nézik egymást, cigiznek, anyja megkéri ezt azt csináljon meg... Ja és mindent elmond neki, még a szexuális élet sem teljesen tabu...
Mindenesetre nem az a bajom hogy minden nap megy... De órákra?? Meg lassan születik a babánk, félek majd akkor is ennyit egyedül kell lennem. Mert újszülöttel nyilván nem fogom kisérgetni. Pláne szívni ott a cigi füstjük... Meg jól esne addig több közös program kettesben, nem csak anyósnál ülni.. hétvégén sem mehetünk sehova vasárnap, mert anyósnál ebéd. Amit szeretek is, de nehogymár párszor ne lehessen kihagyni.
Szombaton meg mindig más dolga van, maszek meló vagy bütykölni anyós garázsában...
Már unom, szóltam neki 100x, de nem érti meg... Túl reagálom?
Most sincs itthon még, 5 ig dolgozott....
Egyébként biztos hogy az anyjànàl van???
Szerintem sok jóra ne szàmíts.
Most sem akar veled időt tölteni. Hàt még ha ott ordít a gyerek is..
Én férjem dettó ezt csinálta, de amikor megszületett a kislányunk közöltem vele hogy 2 választása van. Vagy leszokik a sűrű hazajárkálásról és családapaként fog viselkedni, vagy menjen de akkor maradjon is ott vagy ahol akar, de ide ne jöjjön és majd 2 hetente láthatja a lányát.
Persze ezen volt egy veszekedésünk meg 5 napig mosolyszünet, de belátta hogy igazam van és megváltozott.
Amikor sikerült egy családi házat vennünk a család segítségével meg sok mindennel akkor leköltöztette oda a műhelyét ami miatt sűrűbben hazajárt így végre itthon is kitudja élni magát nyugodtan. Na meg persze volt egy hülye haverja aki folyton odajárt hozzá és akkor a férjem is bedilizett tőle, főleg hogy a haverja kamionos és ritkán van odahaza de amikor hazament akkor mindig odament a férjemhez és tömte belé a hülyeségeit a férjemre meg persze minden ráragadt és amikor a srác visszament dolgozni 2-3 vagy 5 hétre akkor több nap kellett mire a férjemről leperegtek a hülyeségek és újra normálisan kezdett el viselkedni. Szerencsére már nem akkora haverok aminek én örülök meg sokan is a barátaink közül mert sajnos sokan megismertük a hülye haverját akivel gyerekkoruk óta azok, de egy igazi retardált barom, ráadásul féltünk is tőle.
De nálunk a gyerek jót tett a házasságnak ha nem született volna meg akkor a kislányunk lehet már nem lennénkegyütt mert amikor terhes lettem már csökkentette a hazajárásokat, de ameddig nem voltam az addig kb az ment mint nálatok. Amikor dolgozott akkor nem ment le, de amikor pihenős volt akkor kb napi szinten lement több órákra. De ennek vége, főleg hogy saját házunk van, kertünk, felépíthette a saját garázsát műhelyével együtt, nem örülök mert idehoz néhány ócskavas autót és a szép kertünk egy része mint a roncstelep úgy néz ki, de legalább a házasságunk rendben van, nincs vele annyi baj, és szerencsére nem az egész udvar van összebarmolva, meg odafigyel is erre hogy ne legyen baj.
Lényegében sosincs otthon,maximum fürödni aludni jár oda ha jól veszem ki a szavaidból. Ne haragudj de azt várod majd a baba segít otthon tartani? Tudod mit sejtek hogy hülyére vagy véve,nem anyukához jár,hanem valaki máshoz.. Nem tűnik fel hogy nincs kettes,csak fut el otthonról munka "MAMA" garázs,bárhol csak otthon ne kelljen lennie,maximum fürdés alvás időre megy haza.. Nem a panel vagy kertes itt a lényeg,kertesből is futna borítékolom. Nem vagytok kettesben,mert menekül otthonról,hármasban se lesztek ha ott fog üvölteni egy csecsemő is plusszban.. Kommunikáció csodákra képes,gyakorolni kéne baba projekt előtt,nem lenne ennyi pofára ejtett nő meg sérült elhagyott gyerek,vagy akinek papíron van egy fantom apja de sose látja otthon. :(
70F
Leülteted a kedves férjed és elmondod neki a problémádat.
Egy felnőtt ember megérti, hogy nem normális amit csinál.
Beszélj anyósoddal, hogy küldje haza. Ne engedje, hogy naponta órákon át ott üljön nála, miközben a felesége meg egyedül ül otthon, babát várva (később meg a gyerekkel). Ha anyósod normális, akkor meg fogja érteni és segít neked. Bár mondjuk magától is tudhatná, hogy ez így nagyon nem kerek, ahogy a kicsi fia viselkedik.
NEM azt mondom, hogy soha ne menjen át, ne bütyköljön a garázsban, nyilván lehet menni a mamához, akár naponta is - de mértékkel. Nem órákra.
17!
Nehogymar az anyja küldje haza. A pasinak kell hogy legyen ennyi esze. De lehet fel se tűnik neki, hiszen asszoknyka nem szól.
Hát kicsit olyan, mintha nem szeretne otthon lenni :/....mi általánosságban (vírus előtt) egyik héten megyünk az én szüleimhez, másik héten hozzuk hozzánk anyósomat (nagyon rossz a lába, nehezen megy, férjem megy érte kocsival, aztán viszi vissza délután). A gyerek előtt is így volt.
Apukám annó, amíg éltek a szülei, és mivel a munkája rugalmas volt annyira, minden délelőtt felment a szüleihez egy kis időre beszélgetni, aztán ment a dolgára. Alapvetően velük is hétvégente találkoztunk.
A te párod nagyon sok időt tölt az anyukájánál (mivel csak anyóst írsz, gondolom, após már nincs). Ez lehet azért is, mert anyósod egyedül van, és párod szeretné, ha nem lenne annyit egyedül, bár szerintem azért így is sok időt tölt ott.
De lehet azért is, mert nem tud leválni az anyjáról. Az egy dolog, hogy megy oda segíteni, ha kell, de csak úgy átmenni enni, órákat ott lenni, ahelyett, hogy együtt lennétek....
Korábban is ilyen volt? Mert akkor még baba vállalás előtt kellett volna ezt tisztázni vele, mert így nagyon sokat leszel egyedül a gyerekkel :(...írod, hogy igényelné, hogy együtt legyetek, mert hív meg írogat....akkor lehet anyukája van rá erős befolyással, hogy menjen, amint tud....
Beszélgetnetek kéne anyóssal együtt, hogy el kell neki is fogadnia, hogy a fiának már más az élete, neki is családja lesz, nem lehet a baba megszületése után is állandóan ott.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!