Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukák! Ti mennyi pént...

Anyukák! Ti mennyi pént adtok/adnátok a gyereketeknek, ha egytemre megy?

Figyelt kérdés
Nem tudom mennyit kellene neki adnaom, egy hétre.
2010. júl. 29. 21:52
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

első éven heti 5ezer,plussz kolit,benti bérletet,telefonszámlát fizették (utiköltséget nem,az ezres volt hetente),de hazaadtam az ösztöndijam,igy majdnemhogy nullára jöttünk ki,csak hetente visszakaptam...

1 év után meguntam,nem adtam oda az ösztöndijam,meg diákmelo,önnfentartok,megtanultam beosztani a pénzem

2010. júl. 30. 09:51
 22/22 anonim ***** válasza:

A heti 4-5 az első hetekben szerintem is jó, ha megengedheted magadnak. Ki lehet húzni kevesebből is később, mert majd már lesz ösztöndíj, szociális ösztöndíjra kis van lehetőség.

Esetleg, ha nem álltok olyan jól, mondd neki, hogy próbáljon spórolni, akkor marad ebből a pénzből, és következő héten kevesebb kell hozzá.:)

2010. júl. 30. 10:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!