Exxel újrakezdés,egy kisbabával?
Kezdte e valaki az exevel újra,miután mástól vár gyereket?
Ha igen,az ex el tudta e fogadni a gyereket és működött e a kapcsolatotok?
Nem a saját hibámból kerültem ebbe a helyzetbe mert a pocak lakóm “apukája” iszik és agresszív,ezért hagytam el.
Viszont felbukkant az exem. Kiváncsi lennék volt e valaki hasonló helyzetben?!
Bocsáss meg, itt csak az van, hogy felbukkant.
Kifejezett valamiféle szándékot, hogy újra összejönne Veled?
Tud arról, hogy gyereket vársz?
Tud arról, mi a szándékod az "apával"?
A Te szándékod ahhoz kevés, hogy lemondjon róla, bár ezt nem mondtad.
Csomó kérdésem volna a helyzettel kapcsolatban, de erről semmi infó, így nem lehet válaszolni, vagy csak össze-vissza mondanék valamit, aminek nincs értelme így..
Férfikènt mondom, hogy eszemben sem lenne hogy bármi közöm legyen egy olyan nőhöz aki egy alkoholista agresszív barommal volt együtt ráadásul terhes tőle.
Nem lennék kíváncsi sem rá sem a kölykére.
Ez nevetséges.
"Nem a saját hibámból kerültem ebbe a helyzetbe mert a pocak lakóm “apukája” iszik és agresszív,ezért hagytam el."
Ööö azért de, te vállaltál gyereket egy agresszív alkoholistával. En nem voltam ilyen helyzetben, de szerintem ez rohadt nehéz lehet. Megélni az első gyerek születését úgy, hogy igazából nem a tied... exségtől függetlenül én biztos nem vállalnám, de te ismered a pasit, neked kell tudnod. Ha te még szereted és ő elfogadja ezt a helyzetet, akkor jó. De mondjuk nem tudom, most miért működne jobban a kapcsolat, amikor már akkor vége lett, amikor még független voltál. Most, hogy lesz egy zabigyereked, csak még nehezebb lesz...
"Az exem azért lett ex mert egy nő be kavart köztünk. Én meg nem hittem neki! És ezért számítottam vele."
Tulajdonkeppen mit csinalt az a no? Mondott valamit neked?
Mint egy zsenge szappanopera.
Nem fog működni,mert buta vagy kérdező!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!