Nincs saját szobám, a barátaim elfordultak tőlem. Valami megoldás?
Nincs saját szobám,16 éves vagyok, ès anyukámmal, tesómmal élek egy szobában,emiatt semmilyen rendes kapcsolatot nem merek kialakítani magam körül(se baráti, se szerelmi) mert biztosan nem tudnák elfogadni ezt a helyzetet. Volt egy barátnőm akinek elmondtam, de szinte elfordult tőlem. Anyám nem foglalkozik velem, azt sem zavarja ha nincs itthon egy hétig esetleg kaja. Mivel már régen töltöttem a 16.ot így amikor csak tudtam, dolgoztam, hogy meg tudjam teremteni magamnak azt ami szükséges.de félek, hogy ahogy idősödök, ez a helyzet egyre csak rosszabb és rosszabb lesz. Rosszul érzem magam emiatt, persze nem azért mert ez adatott, hanem hogy az emberek így reagálják le ezt.
Úgy érzem senki sem fog sosem megérteni, és mindenki csak nevetni fog rajtam és a továbbiakban is el fog fordulni tőlem.Egyik barátnőm sem tudott jönni hozzám emiatt, mindig kitaláltam valamit, hogy ezért meg ezért nem jó.A rokonaimmal nincs szoros kapcsolatom hogy esetleg ott tudnék lenni néha néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!