Az gáz, ha a férjemmel abba a hotelbe megyek nyaralni, mint az exemmel? És elmondanátok neki? Nem igazán szeret a múltról sem beszélni, sem hallani róla.
Ez attól is függ, hogy mit érzel még az exed iránt?!Minden percben rá fogsz gondolni, hogy itt és ott vele voltál, akkor még vonzódsz az exedhez és még szomoru is lehetsz.Aztán a férjed kérdezheti, jajj miért vagy ilyen lehangolt.
Amikor az exekkel az ágyban alszanak ugye az ágy sem lesz lecsérélve, mert az exeimmel aludtam benne.
Mennyi sértődős mimóza van itt, akik az összes értelmes választ lepontozzák.
Ti az összes bútort, meg a lakást is lecserélitek minden szakítás után? A partnereiteknek azt is titkolniuk kell, hogy egyáltalán volt e már előttetek valaki?
Nálunk konkrétan volt ilyen. Az az egyik kedvenc hotelem, még szép, hogy el akarom vinni oda a szerelmemet!
Már a foglalás előtt elmondtam, hogy az exemmel is sokszor voltunk ott, egyáltalán nem zavarta.
Az ex is tudja, hogy voltunk, ő kicsit szomorkodott, ő is menne, de neki most nincs kivel.
Szuper hétvégét töltöttünk ott egyébként, megyünk majd máskor is. Szerintem ebben semmi rossz nincs.
"A recepcióban a tulaj volt, és mondta a hapsinak, hogy ó, maga már járt itt, örülünk, hogy visszatért, a nőre meg: magára nem emlékszem, de a férfihezez fordulva: magára igen, maga volt már itt. Szerinted? Ok, a papa hiperbunkó volt ezzel"
Mi volt benne a bunkó? Ha ismerek valakit, de a párját nem, akkor úgy illik tenni, mintha egyiküket se ismerném?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!