Az gáz, ha a férjemmel abba a hotelbe megyek nyaralni, mint az exemmel? És elmondanátok neki? Nem igazán szeret a múltról sem beszélni, sem hallani róla.
Nem igazán szeret a múltról beszélni, se hallani róla.
Miért, mit kell azon titkolni, hogy te már jártál ott? Vagy magát az egész utazást is titkolod, nemcsak a hotelt? Milyen mimózalelkű ember az, aki mellett tojáshéjon kell lépkedni? Akkor minek kell egyáltalán odamenni, arra a környékre? Nincs elég hely a nagyvilágban, ahol mimóza úr is újnak érezheti magát?
Ha nagyon nívós hotel, és te foglaltad, akkor a rendszerben benne vagy, és sanszos, hogy visszatérőként fognak üdvözölni. Ez a courtesy policy része, ahogy az is, hogy meg szokták kérdezni bejelentkezéskor, hogy először járnak -e itt/a városban.
De máskor is előfordulhat kellemetlenség. Egyszer Krétán voltunk egy kisebb, családi vállalkozásként üzemeltetett 35 fős hotelban, ahol a transzferünkre vártunk, amikor egy páros épp bejelentkezett. A recepcióban a tulaj volt, és mondta a hapsinak, hogy ó, maga már járt itt, örülünk, hogy visszatért, a nőre meg: magára nem emlékszem, de a férfihezez fordulva: magára igen, maga volt már itt. Szerinted? Ok, a papa hiperbunkó volt ezzel, vicceskedni akart, de rajta (meg rajtunk) kívül senki nem találta szórakoztatónak. Milyen érzés lehetett a nőnek? Mi majd megfulladtunk a visszatartott röhögéstől...
A férjed a férjed az exed meg az exednek kéne hogy legyen.
Ha vissza megyek abba a hotelbe akkor azért, mert szép, olcsó stb nem azért mert a Bélukával ott voltam.
Mellesleg neki nem kell tudni, honnan tudod h ő nem vitt már el ugyanoda mint az exéd? Na ugye?
Neked fordított helyzetben jól esne? Azt mondod nem szeret hallani róla. Akkor miért provokálod?
Az egész országban az az egyetlen jó hotel? Miért kötelező arra a környékre menni?
Az a gáz, hogy olyan nyomott hagyott az ex és a helyszín benned, hogy már férjhez mentél és ezen még mindig ennyire rugózol.
Totál érdektelen, ha olyan helyre megyek a férjemmel, ahol már voltam az exszel is. Nem romantikázok és nem drámázok magamban. Teljesen közömbös.
A te nyaralásodra fogja rányomni a bélyegét a titkolózás.
Én a helyedben lazán odavetném:
Voltam már itt, ismerem, nagyon jó szálloda.
Ennyi. Úgyis rákérdez, mikor kivel. Akkor lazán válaszolsz.
A múlt az múlt. Ha feszengsz emiatt, az azt jelzi, még érzelmeit vannak, nem zártad le.
Ne titkolózz, de ne is keríts nagy feneket a dolognak! Úgy görcsölsz rajta, hogy rendesen azt érezni, bűntudatod van. Mintha megcsaltad volna még akkor, amikor nem is ismerted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!