Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha a férjemmel abba a...

Az gáz, ha a férjemmel abba a hotelbe megyek nyaralni, mint az exemmel? És elmondanátok neki? Nem igazán szeret a múltról sem beszélni, sem hallani róla.

Figyelt kérdés
Egyszerűen AZ a legjobb hotel azon a környéken.

2020. máj. 9. 00:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
25%
Jajjj dehogy gáz... En nyaralni 2 hétre is mentem ugyanabba a szallodaba Mauritiusrs a ferjemmel ahol az exemmel voltam sok evvel ezelőtt
2020. máj. 9. 07:15
 12/26 anonim ***** válasza:
67%

Nem igazán szeret a múltról beszélni, se hallani róla.

Miért, mit kell azon titkolni, hogy te már jártál ott? Vagy magát az egész utazást is titkolod, nemcsak a hotelt? Milyen mimózalelkű ember az, aki mellett tojáshéjon kell lépkedni? Akkor minek kell egyáltalán odamenni, arra a környékre? Nincs elég hely a nagyvilágban, ahol mimóza úr is újnak érezheti magát?

Ha nagyon nívós hotel, és te foglaltad, akkor a rendszerben benne vagy, és sanszos, hogy visszatérőként fognak üdvözölni. Ez a courtesy policy része, ahogy az is, hogy meg szokták kérdezni bejelentkezéskor, hogy először járnak -e itt/a városban.

De máskor is előfordulhat kellemetlenség. Egyszer Krétán voltunk egy kisebb, családi vállalkozásként üzemeltetett 35 fős hotelban, ahol a transzferünkre vártunk, amikor egy páros épp bejelentkezett. A recepcióban a tulaj volt, és mondta a hapsinak, hogy ó, maga már járt itt, örülünk, hogy visszatért, a nőre meg: magára nem emlékszem, de a férfihezez fordulva: magára igen, maga volt már itt. Szerinted? Ok, a papa hiperbunkó volt ezzel, vicceskedni akart, de rajta (meg rajtunk) kívül senki nem találta szórakoztatónak. Milyen érzés lehetett a nőnek? Mi majd megfulladtunk a visszatartott röhögéstől...

2020. máj. 9. 07:31
 13/26 anonim ***** válasza:
69%
Húú de faca kapcsolat lehet, ahol ez komolyan felmerül problémaként...
2020. máj. 9. 07:49
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

A férjed a férjed az exed meg az exednek kéne hogy legyen.

Ha vissza megyek abba a hotelbe akkor azért, mert szép, olcsó stb nem azért mert a Bélukával ott voltam.

Mellesleg neki nem kell tudni, honnan tudod h ő nem vitt már el ugyanoda mint az exéd? Na ugye?

2020. máj. 9. 08:39
 15/26 anonim ***** válasza:
72%
Épp egy világjárvány van szerintem sehova nem fogsz menni nyaralni. Egyebként meg mi köze a férjednek a korábbi nyaralasodhoz. Ez a te problémád old meg, ne őt fáraszd vele. Úgy sejtem te választottad azt a hotelt nem ő. Ezen kéne elgondolkoznod miért? Tuti nem az a z egyetlen jó hotel. Ezt meséld valaki másnak. :D Jó volt ott már és át akarod újra élni csak most a férjjel. De ez nem szokott bejönni.
2020. máj. 9. 08:47
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, akkor még nem vagy túl az exeden. Ha valahol jól éreztem magam, persze, hogy elmennék oda a férjemmel. El is mondanám neki, hogy mikor és kivel voltam ott, köztünk nincsenek ilyen nevetséges tabuk, pláne, hogy pontosan tudja, hogy ő életem szerelme, tök mindegy, mi volt egy tinglitangli exszel.
2020. máj. 9. 09:03
 17/26 anonim ***** válasza:
64%

Neked fordított helyzetben jól esne? Azt mondod nem szeret hallani róla. Akkor miért provokálod?

Az egész országban az az egyetlen jó hotel? Miért kötelező arra a környékre menni?

2020. máj. 9. 09:12
 18/26 anonim ***** válasza:
82%

Az a gáz, hogy olyan nyomott hagyott az ex és a helyszín benned, hogy már férjhez mentél és ezen még mindig ennyire rugózol.

Totál érdektelen, ha olyan helyre megyek a férjemmel, ahol már voltam az exszel is. Nem romantikázok és nem drámázok magamban. Teljesen közömbös.

2020. máj. 9. 09:19
 19/26 anonim ***** válasza:
31%

A te nyaralásodra fogja rányomni a bélyegét a titkolózás.

Én a helyedben lazán odavetném:

Voltam már itt, ismerem, nagyon jó szálloda.

Ennyi. Úgyis rákérdez, mikor kivel. Akkor lazán válaszolsz.

A múlt az múlt. Ha feszengsz emiatt, az azt jelzi, még érzelmeit vannak, nem zártad le.

Ne titkolózz, de ne is keríts nagy feneket a dolognak! Úgy görcsölsz rajta, hogy rendesen azt érezni, bűntudatod van. Mintha megcsaltad volna még akkor, amikor nem is ismerted.

2020. máj. 9. 09:36
 20/26 anonim ***** válasza:
6%
Miert akarod elmondani neki? Ez neked oromet okozna? Mert a ferjednek biztos, hogy nem. En azonnal otthagynalak a sunyi francba. Aki ennyire alattomos, attol semmi jora nem lehet szamitani. Ez van!
2020. máj. 9. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!