Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te szégyellnéd, ha anyukád...

Te szégyellnéd, ha anyukád erotikus munkával foglalkozna? Mit gondolnál róla?

Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
"ez is egy szakma" A stricipropaganda szerint legalábbis. A tisztességes emberek meg a józan ész szerint ez a büdös életben nem lesz szakma.
2020. máj. 3. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
24%
Pont attól szakma, hogy nem csak odatartod és annyi, hanem élményt adsz a kuncsaftnak, olyan hozzáállással felé, hogy ő a világ legjobb hapsija, még akkor is ha egy pókhasu, büdös, nem túl jó modorú tata is az ügyfél.
2020. máj. 3. 19:27
 13/22 anonim ***** válasza:
45%
Szakma: Speciális tudást igénylő terület. Ez lehet a kertésztől a szívsebészig sok minden. Hazudni, alakoskodni, fa.szt szopni nem szakma. Max munka . Már ha felfogod a kettő között a különbséget. Bár az ilyen aljas megélhetést munkának se nevezném, maximum munka alól kibújásnak
2020. máj. 3. 19:32
 14/22 anonim ***** válasza:
66%
Pofámról lesülne a bőr és tuti besullyednék szégyenemben a föld alá. MINDIG van más megoldás, el lehet menni takarítani, egy gyárba, boltba eladónak, étterembe pincérnek stb stb, de ez.. a legalja, de tényleg. Beterpeszteni bárki betud és irtó gáznak tartom, hogy ennyire erkölcsi nulla a saját anyám, hogy nekiáll k*urválkodni. Ez minden, csak nem szakma! Azért a kuki sz*opkodást és lábszétrakást ne nevezzük már "munkának/szakmának", mert olyan távol áll tőle, mint ide Kína.
2020. máj. 3. 20:57
 15/22 anonim ***** válasza:
16%
Én nem szégyellném inkább cikinek tartanám hogy anyámnak a testét kell árulnia hogy el tudjon tartani engem és saját magát is.
2020. máj. 3. 22:32
 16/22 anonim ***** válasza:
14%
Ma már ez annyira természetes, hogy nem számít szégyennek. Csak nem mindenki áruja el a családjának... :-)
2020. máj. 3. 22:54
 17/22 anonim ***** válasza:
58%
Ott a pont a 15nél. Iszonyat gáz, hogy csak annyira futja, hogy minden jött mentnek beterpeszt, nyilván büdös neki a tisztességes munka... Nekem mondjuk biztos nem kéne a koszos, mocskos pénze, amit úgy b*aszott össze...🤮🤢
2020. máj. 3. 23:15
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
Nehogy már még az legyen "erkölcscsősznek" titulálva, akinek nem fér bele az értékrendjébe (márpedig normális emberébe nem fér bele) a k*urválkodás!🤦🏽‍♀️ Majd mindjárt meg is sajnálom szegénykét, hogy annyira akaratgyenge, hogy nem tud az ezer meg egyféle tisztességes munkából választani egyet, inkább a könnyebb utat választja, mert hát lássuk be, szettenni bárki szét tudja. Bírom mikor még őket kell sajnálni, mert "jaj nekik se könnyű, ők se jókedvükből csinálják...". Persze, biztos fegyvert tartottak a fejéhez, hogy semmilyen más munkát nem vállalhat, csak a k*urválkodást. Hogyne. Ha meg valakinek ennyire nincs pénze és ilyen szar anyagi körülmények között él, az általában nem egyik napról a másikra történik, így hát talán nem kéne gyereket szülni a semmire!!
2020. máj. 4. 00:18
 19/22 anonim ***** válasza:
18%

Erotikus munka számomra nem feltétlenül azt jelenti,hogy ku rv*,p* osti.

Az is erotikus munka,ha csak pl rúdtáncos egy bárban ahol senki hozzá nem érhet. Az is megvetendő amúgy??

Vagy sztriptíz táncos? Vagy csak táncol legénybúcsúkon?

Az is erotikus,ha akt képeket csinál vagy csak fehérneműs kéepeket,akkor a p* nisz masszázs is és még sok sok ilyen munka.

Ha szó szerint k *rv* lenne azt én biztosan szégyelleném,de megbocsájtanám neki.

A h* ppy finish masszázs szintén idetartozik és a sima f *rok masszázs is plusz akt képek.

A többi erotikus munka,hogy táncoslány az még akár büszkeséggel is eltölthet,hiszen kb művészet,hogy szépen mozog,táncol baromi sok pénzt keres ezzel. Amúgy ezzel pl alapból se lehet snekinek baja??!

Miért jobb bolti eladónak lenni mint táncoslánynak? Aki pl 4x-5x annyit kapna és ugyanúgy nem fekszik le senkivel csak táncol??

2020. máj. 4. 11:52
 20/22 anonim ***** válasza:
43%
Erre nem létezik jó válasz. Az anyám egy ideig prostituált volt és az egész környék tudta, a suliban bs_zogattak miatta. Volt más munkája is, de azzal jóval kevesebbet keresett, nyomorogtunk volna. Folyton miniszoknyákba bújt, és nagyon szrul állt neki. Ízléstelen volt, és nem volt önmaga. Gyűlöltem azokat az éveket és még utána se csengett le a dolog. De ugyanakkor tudtam, hogy ebből van kaja az asztalon, nem szólhatott semmit a gyerekvédelmis, mert mindig be voltak fizetve a számlák. Ruhám csak három váltás volt, de mindig tiszta és rendezett voltam. Olykor a lakásban is fogadta a férfiakat és nekem ki kellett mennem az udvarra játszani vagy át a barátnőimhez... Most már felnőtt fejjel hálás vagyok anyámnak, hogy ezt megtette értünk, de akkor és ott legszívesebben elsüllyedtem volna.
2020. máj. 4. 12:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!