Ha a fiad barátnője két másik sráccal költözne össze albérletbe akik közül egy sem a fiad, szóvá tennéd?
3 éve vannak együtt. Más városban tanulnak egyetemen, a hétvégéket többnyire együtt töltik. Nagyon szeretik egymást. A lány egy barátnőjével és két másik (náluk kisebb) sráccal költöztek össze, más lakótársat nem találtak.
Kommentálnád vagy sem?
A fiú bízik a lányban, sosem adott okot kételkedésre és már egy évet hasonló szituációban kihúztak.
Véleményetek?
Köszönöm a válaszokat!
A hasonló kérdést olvastam, azt nem a leányzó tette fel szerintem. Sokan lehetnek hasonlóan:)
Nem aggódom igazából, mert komoly lány és eljegyzést is terveztek, komoly kapcsolatuk van.
Előző évben nem ő akart fiúkkal lakni, de úgy alakult hirtelen kellett a lakás.
A fiúk rendetlenek voltak és idén nem akart fiúkkal lakni, de nem kaptak lányokat (úgy hirdették, hogy lányokat keresnek). Aztán a lány szüleinek egy ismerőse beajánlott két fiút, így velük fognak lakni...
Megbízom a lányban, csak volt aki már említette a dolgot nekem...
Köszönöm a válaszokat én is hasonlóan gondolom.
Nem, ez nem az én dolgom lenne.
Ha a fiút nem zavarja, akkor nincs vele semmi gond. Lakótársak lesznek, ha meg akarná csalni a lány a fiút, akkor máskor is megtehetné. Lehet mondani, hogy így nagyobb a kísértés, de azt írtad, hogy a lány nem adott kételkedésre eddig okot.
Én nem aggódnék a helyedben.
Semmi közöm nem lenne hozzá.
Semmi rossz nincs abban hogy összeköltözik másokkal, ha fiúk ha lányok teljesen mindegy.
1. semmi közöd a kapcsolathoz
2. a lány nem a fiad tulajdona, hanem önálló ember
3. a hűség döntés kérdése, rég rossz lenne, ha csak úgy bírna hűséges maradni, hogy se közel, se távol nincs pasi, csak a fiad
én lány vagyok aki összeköltözött másik 2 pasival,és egyik sem a párom volt...
anyukája huzta a száját,de nem tudott mit csinálni,egyetemisták voltunk mindketten,egy egyetemen,páromék közel laktam a sulihoz,én nem,albi kellett,párom diplomamunkakészités közepén nem ment el azért dolgozni,hogy a 2 srác helyett vele lakjak,én meg nem keresek diákmunkával annyit h egyedül fizessem kettőnkét...kibirtuk igy azt a majd 1 évet,sokat volt nálam,és kész
szülőnek ebbe nincs beleszolása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!