Ha a fiad barátnője két másik sráccal költözne össze albérletbe akik közül egy sem a fiad, szóvá tennéd?
3 éve vannak együtt. Más városban tanulnak egyetemen, a hétvégéket többnyire együtt töltik. Nagyon szeretik egymást. A lány egy barátnőjével és két másik (náluk kisebb) sráccal költöztek össze, más lakótársat nem találtak.
Kommentálnád vagy sem?
A fiú bízik a lányban, sosem adott okot kételkedésre és már egy évet hasonló szituációban kihúztak.
Véleményetek?
Ezt a kérdést nem olyan rég feltették már.Jobban mondva a leányzó leírta,hogy a mi a helyzet...Nem jöttek megfelelő válaszok??Vagy mi?
Nekem fiam van..És ha ő ilyen helyzetbe kerülne,nos nekem mint anyának nagyon nem tetszene...De soha nem avatkoznék bele.Majd ők ketten eldöntik,hogy jó ez vagy sem..Bár szerintem ilyenkor nagyon erős a pletyka,vagy ahogy mondják "nem zörög a haraszt ha nem fúj a szél"
Még valamit..Én megértem,hogy az albérlet egyedül nagyon drága.De ha a lány nem akar bonyodalmakat akkor miért nem költözik össze inkább lányokkal? Miért kell olajat önteni a tűzre??
ez a fiad és a barátnőjének a közös megegyezésétől függ.
Pláne egyetemisták, nem hiszem hogy neked ebbe bele kellene szólni. A másik, hogy eléggé sietni kell az albérlet kereséssel és a lakótársak keresésével, mert különben hoppon maradnak.
Így szokták, nekünk is vannak ilyen lányismerőseink.A fiúkkal jobb lakni, nem hisztiznek, nem veszekednek, nem csinálnak piszkot. Sok lány együtt nem jó. Több ilyen albérlet is van a lányom ismerősei közt, nem okoz problémát.
45 nő
Én is olyan lány vagyok, aki két fiúval lakott együtt a főiskola miatt. Nekem is volt barátom. Sem ő, sem a szülei nem tették szóvá. Nem is adtam rá okot.
Mondjuk az, hogy a fiúkkal akartam lakni, az én döntésem volt. Az egyiket 8 éve ismertem, a másikat kettő. Az összeköltözés előtt két évig laktam, csak lányokkal...hát nem volt túl felhőtlen.
A dolgok ( a fiúkkal) nagyon jól alakultak...mert így, hogy én voltam az egyedüli lány...így én laktam külön szobában (ha lányokkal laktam volna, nem lettem volna külön) így senki nem zavart semmiben....sőt...a barátom is akkor jöhetett és aludhatott nálam amikor csak akart, mert ugye külön szobám volt. A fiúkkal is nagyon jól kijött...volt, hogy így együtt járogattak kosarazni, meg ilyenek.. Nálunk semmi gond nem volt...persze ez ilyen helyzetben a leányzó hozzáállásától függ. Ha már az elején tisztázza a lakótársakkal a szituációt...semmi gond nem történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!