Hogyan kell viselkedni ilyenkor?
Találkozóm lesz a tanárommal, megbeszéljük a szeptemberi sulit, hogy mire számítsak, stb. (ő visz mindig a versenyekre, stb.), szerintem beülünk majd valahová, na de nem vagyok valami beszédes, mit beszéljek? Az tuti, hogy nemcsak a suli lesz a téma. Amúgy nő ő is, én is. 40-es éveiben jár, és elég precíz, olyan tipikus tanári viselkedése van.
Én hívjam meg őt? Nagyon kedves, de én nem hiszem, hogy tudok úgy viselkedni ahogyan kellene.
Segítsetek!
( bocsi a témakör miatt )
inkább nem írok semmit
július végén a tanároddal talizni...beteges
Az első válaszoló egy paraszt...
Szóval szerintem viselkedj természetesen. Ahogy mindig is szoktál. Persze ha káromkodsz alaphelyzetben, azt előtte azért ne csináld! :D :) Majd ő mondani fogja, hogy mit kell tudnod az iskoláról és ha egyéb kérdésed támad fogalmazd meg szépen magadban és kérdezz tőle bátran. Hiszen gondolom, hogy ezért beszéltétek meg a találkozót. Nos viszont arra nincs ötletem, hogy ki hívjon meg kit. Kérdezz rá, vagy fizesd a sajátodat és ő is a sajátját.
Köszi a válaszokat! MIért lenne ez beteges? Nagyon kedvel, mert jól tanulok, meg érdekel az anyag!
Szerintem azt csinálom, hogy mondom neki, meghívhatom-e, és úgyis elutasítsa szerintem. :D Ha meg nem, akkor fizetem, ezen nem múlik semmi. Már egyszer egyébként hívott meg, szóval most én jövök...
Annyira félek, meg sem tudok szólalni.
Elmaradt, ezen a héten lesz valamikor, majd szól. :)
Igérem, leírom... :)
Köszi az érdeklődést...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!