Nem akarok élni, mit tegyek?
Több okot is tudok, amiért nem lenne jó kárt okoznod magadban; ebből egyet ide leírok, hogy miért fölösleges; egyet meg majd privátban (de szerintem nem most.)
Nem fogja őket érdekelni, a családodat, szerintem, ha bármivel próbálkoznál, tehát nem ijednének meg; mert ha most úgy bánnak veled mint egy darab ....-ral; akkor nem valószínű, hogy érdekelné őket, ha bármi bajod esik. A másik meg egy ilyen spirituális verzió, hogy kiszúrnál magaddal, aki félbehagyja az életfeladatait, amire vállalkozott, valaki azt mondta, hogy szerinte az nagyon hamar visszaszületik; és még nehezebb lesz a helyzete a következő életében; mert minden új inkarnáció új feladatokkal is jár. Tehát kapnál még plusz terhet ezek mellé a mostaniak mellé, (a meglévők mellé, amiket már erre az életedre elvállaltál.) tehát ezért sem ajánlatos. Meg pl nemtom, vannak-e , akik szeretnek téged; velük meg kiszúrnál; de ez nem annyira tartozik feltétlenül ide. Na, de szal végül mégis leírtam; tehát vki mindig mondta, hogy szerinte aki úgy "lelép", hogy véget vet;na , szal , az menekülés az életfeladatai elől, az sosem sorsszerű, ha valaki direkt, szándékosan. Ja és szóval magaddal szúrnál ki nagyon, mert kezdhetnéd előlről az egészet; és mi van, ha megint egy ilyen családban kellene felnőnöd,és még azalatt is megint milyen hatások érnek... Egy idő után amúgy ők meg már le fognak morzsolódni mellőled, amikor elindul az életed végre. Mármint, ez a mostani, hogy amikor el kezdhetsz azoknak a dolgoknak élni, amiket szeretsz. Asszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!