Hogyan mondjam el, hogy el akarok költözni? 18
Figyelt kérdés
Idén kezdtem az egyetemet, majd pár hónap után anyukám is elköltözött a szülővárosomból, viszont mivel ide járok haza a barátaimhoz, edzésre, stb, a nagyszüleimhez jöttem haza hétvégenként. Most viszont szeretnék önálló albérletet fenntartani a szülővárosomban, ahova (legalább nyáron) be tudok költözni. Hogyan mondhatnám el nekik, hogy ne bántsam meg őket nagyon?2020. ápr. 24. 16:44
11/13 anonim válasza:
Szerintem ha ezt nem tudod velük megbeszélni, akkor még ne akarj felnőttesdit játszani.
12/13 anonim válasza:
1 évig maradj a nagyszüleidnél, rakj el minden pénzt ami albérletre, rezsire menne, szóval havi kb 120e huf. Egy év alatt 1.4m forintot kell megspórolnod. Ha sikerül azt jelenti, hogy nyugodtan mehetsz albérletbe, plusz lesz egy csomó pénzed :) Ha nem sikerül az azt jelenti, hogy örülhetsz neki, hogy nem vágtál bele, mert a vége az lett volna, hogy csak nélkülözések, lemondások árán, vagy egyáltalán nem tudtad volna fenntartani a lakást.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!