Nagy bűn, ha nem akarok családot és szingli maradnék?
A nagy családomból és a számtalan rokonokból nem kedvelek senki. Mind olyan porias család.
Én sem vagyok túl okos, sok mentális betegségem van (9) az anyám jóvoltából és tartok attól, hogy a gyerekeim is olyan hülyék lesznek,mint én vagy olyan kibírhatatlanok mint a testvéreim.
A tapasztalataim szerint a családdal sok gond van. Sokkal kényelmesebb, ha nem kell másokkal fogalkozni.
Felmerülhet az a kérdés,hogy mivan ha szerelemmel? Több felkérést kaptam és mindig egy fura érzés fogot el, így én meg nem tudok párkapcsolatban élni. A szexuális kapcsolatot még elfogadom, de nem rajongok érte. Természetesnek tartom. Ugymint a családot, de egy ideje nagyon elment a kedvem tőle.
Vélemény?
"Nem nem bűn. Az átlag úgyis olyan mint te vagy: be van tojva hogy magán kívül mással is törődni kéne, úgyhogy nem akar családot. Egoistának , önzőnek lenni sem bűn."
Na,azért bőven van példa arra is,amikor addig tart a törődés még megszüli,megcsinálja.
Önzetlenségből pedig még senki nem vállalt gyereket.
Nem azért akar valaki gyereket,hogy mártír legyen.
Ti hol olvastátok, hogy a Kérdező férfi???
Nem állítom, hogy nem az, de nektek honnan derül ki?
Mert ezt nő ugyanúgy írhatta.
Nem bűn ha nem akarsz családot, különösen ha öröklött mentális betegségeket hordozol, ahogy anyád és a testvéreid is.
Sőt inkább dicséretes, ha nem örökíted tovább a problémahalmazt, úgyis éppen eléggé beteg a világ.
A lényeg, hogy a lehetőségeid szerint próbáld a magad számára legkellemesebben megélni az életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!