Férjnél vagyok, és szeretem a párom! De van egy srác, akivel egy ideje ismerkedtem meg interneten! Nagyon kedves, aranyos, jol esik vele beszélgetni, de találkozni szeretne! Mit tegyek?
jól fog esni a férjednek
Lehet hogy szereted a férjed, de szerintem beleuntál a házasságotokba. Gondolom dologzik mint állat, hazamegy vacsora, megszokottdugás de azért szeretlek kicsim, stb...
Te, hogy reagálnál ha a férjed került volna hasonló helyzetbe? Nem félnél attól, hogy a személyes találkozó alkalmával megmozdul valami a férjedben, beleszeret a lányba és elhagy?
Ha téged zavarna az esetleges találkozó a férjed és egy netes lány között, akkor azt kell átgondolnod, hogy szereted-e még a férjedet és elhagynád-e ha beleszeretsz a srácba?
Ha már nem szereted a férjedet és elhagynád egy jobb kapcsolat reményében, akkor találkozz csak a sráccal. Mert hiába csupán egy találkozó, ha kiderül azzal nagyon megbántod a férjedet. Talán akkor jobb lenne egyből szakítani vele és tiszta lappal, függetlenül randizgatni mással.
Szerintem amúgy a házasságodnak már vége, hiszen máskülönben nem ismerkednél az interneten. Igazából te most vagy abban a periódusban, hogy nem mersz kilépni a megszokott kapcsolatból, de már nem vagy boldog a pároddal. Szedd össze magad és dönts! Vagy maradj a férjeddel és próbáld rendbe hozni a házasságodat és szakíts meg minden kapcsolatot a netes sráccal vagy pedig hagyd el a férjedet és nyiss az "ismeretlen" felé. A lényeg az, hogy maradj korrekt és a lehető legkevesebb fájdalmat okozz a párodnak!
Ez veszélyes játék, én tudom, benne voltam 3 hónapig. Csak leveleztünk, de egyre jobban vártam a leveleit. Egyszer láttam életemben. Volt, hogy 20 percet várt rám a főiskola előtt, mert egy suliba keveredtünk. De nem beszéltük meg előre, meg én nem is akartam a találkozót, pont azért, mert annyira vágytam utána. Aztán telefonon akart velem beszélgetni. Akkor már a párom a sulival kapcsolatban tudott róla és kicsit féltékeny volt, bár nem tudta, mennyit levelezek vele. Ezért mondtam a srácnak, ne hívjon amikor a párom itthon van, mert féltékeny és nem akarok felesleges feszültséget. Megbeszéltük, hogy akkor hív, mikor a párom nem lesz itthon. De ettől rém rosszul éreztem magam, nem akartam titkos telefonbeszélgetéseket szervezni a háta mögött, így végül lemondtam a beszélgetést és kértem a srácot, szakítsuk meg a levelezést is. 3 napig bírta, totál depressziós voltam, de akkor írt újra. Ez volt az utolsó nekirugaszkodásunk, de aztán olyan irányba ment a levelezés, ami szerencsére még időben kijózanított. Leráztam őt elég hamar, meg is sértettem, így gyakorlatilag sikerült kioltani a köztünk lévő vonzalmat magamban is, benne is. 3 hónapomba telt. Alig zártam le ezt a dolgot, azt vettem észre, hogy újra szerelmet érzek a párom iránt.
Tehát nem történt semmi olyan, csak 3 hónapra másba szerettem bele. És nehogy azt hidd, hogy ez a kis kaland büntetlen maradt. A párommal amúgyis válságban vagyunk egy jó ideje, de ő egyáltalán nem attól számítja az elhidegülésünket, mint én. Pontosan azt a hónapot nevezte meg, amikor én belemélyedtem azzal a sráccal a levelezésbe. Pedig nem tudott erről! És mégis megérezte, hogy elhidegültem tőle! És ez azt váltotta ki belőle, hogy már nem szerelmes annyira belém. Én igen, piszkosul, ő nem.
Egyáltalán nem érte meg az egész, ha ez az ára, függetlenül attól, hogy mindennek meg volt az oka és a párom sokkal többet tett azért, hogy ide jutottunk, mint én. Amikor elmondta, mióta érzi az elhidegülést, elmondtam neki, hogy én akkor túl sokat leveleztem egy sráccal. Nem tudom, jól tettem-e, de elmondtam neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!