Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20éves vagyok. Édesanyámmal...

20éves vagyok. Édesanyámmal lakok. Miért történik ez? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok. Van két nővérem. Ők amikor elköltöztek itthonról minden jól ment nekik. Nem vitatkozott velük édesanyám. Pedig ők is kb 20évesek voltak akkor. Engem viszont rendszeresen fenyeget édesanyám. "Ha elmész hívom a rendőrséget!" Pedig már nagykorú vagyok. "Ha mész annyi cuccot vihetsz ami épp rajtad van!" és még sorolhatnám. Önálló keresettel rendelkezem! Elvégeztem az iskolát! Van egy élelmiszer és vegyiárú eladói szakmám. Dolgozom.

Hogy lehetne mégis megoldanom, hogy végre saját életem legyen? Amikor hármn összeüllünk (én meg a 2nővérem) és beszélgetünk mindig arra jutunk hogy a pénz miatt nem enged. Amég otthon vagyok minden pénzemet ELVESZI. 2évig kaptam gyakorlati pénzt. Havi 24et! 1Ft-ot se kaptam belőle.

Már nem tudom mit csinálhatnék. Vélemény? :(

Előre is köszönöm!

2010. júl. 27. 14:42
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Esküszöm nem értem. Mivel tudott eddig rávenni, hogy maradj? Miért nem mentél? Kell, hogy legyen valami amivel rávesz, hogy azt csináld amit te nem akarsz.
2010. júl. 27. 15:37
 22/26 anonim ***** válasza:
Lépj le otthonról. Ha van kereseted, akkor meg főleg! Keress egy albérletet vagy menj barátokhoz, rokonokhoz egy ideig. Hagyd ott anyukád, bár az ilyen nem anya, tudom mit érzel, én még rosszabb helyzetben vagyok, még munkám nincs, de elmegyek itthonról, ha törik, ha szakad!
2010. júl. 27. 15:39
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem értem. Én fognám magam, s mennék, főleg, hogy ennyire erőszakos. Pakold össze a cuccod, és kész. Ha pörögni fog, hagy mondja ott a magáét, a cuccaidat el nem veheti. Kihívja a rendőröket, és? Mit fognak csinálni? 20 éves vagy, oda költözöl, ahova akarsz. Esetleg, ha nem mersz akkor pakolni, mikor ott van, akkor csináld mikor nincs otthon, vagy este mikor alszik. Reggel fogod az utazód, és elviszed a barátodhoz. Nem is kell anyukádat sem megbántani, csak elengedni a füled mellett amit mond. Nem láncolhat magához örökre ő sem.
2010. júl. 27. 16:28
 24/26 anonim ***** válasza:
menekülj,hátra se nézz.
2010. júl. 27. 19:25
 25/26 anonim ***** válasza:
Mivel te vagy a legkisebb szerintem fél,hogy egyedül marad,és szerintem ilyen módszerekkel próbál maradásra bírni.Valahogy meg kell értetned vele,hogy lassan ideje elkezdened a saját lábadra állni.
2010. aug. 4. 19:52
 26/26 anonim válasza:
Vigyél el mindent ami mozgatható és húzz a rákba, én ezt tenném ...
2010. nov. 15. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!