Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20éves vagyok. Édesanyámmal...

20éves vagyok. Édesanyámmal lakok. Miért történik ez? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

20éves lány vagyok. Van két nővérem. Ők amikor elköltöztek itthonról minden jól ment nekik. Nem vitatkozott velük édesanyám. Pedig ők is kb 20évesek voltak akkor. Engem viszont rendszeresen fenyeget édesanyám. "Ha elmész hívom a rendőrséget!" Pedig már nagykorú vagyok. "Ha mész annyi cuccot vihetsz ami épp rajtad van!" és még sorolhatnám. Önálló keresettel rendelkezem! Elvégeztem az iskolát! Van egy élelmiszer és vegyiárú eladói szakmám. Dolgozom.

Hogy lehetne mégis megoldanom, hogy végre saját életem legyen? Amikor hármn összeüllünk (én meg a 2nővérem) és beszélgetünk mindig arra jutunk hogy a pénz miatt nem enged. Amég otthon vagyok minden pénzemet ELVESZI. 2évig kaptam gyakorlati pénzt. Havi 24et! 1Ft-ot se kaptam belőle.

Már nem tudom mit csinálhatnék. Vélemény? :(

Előre is köszönöm!

2010. júl. 27. 14:42
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Az igen, ne hagyd hogy elvegye a pénzedet!
2010. júl. 27. 14:52
 12/26 anonim ***** válasza:
Költözz el, de minél előbb, mert ez semmiképpen sem fog megváltozni (esetleg rosszabb lesz).
2010. júl. 27. 14:53
 13/26 anonim ***** válasza:
Kezd el szép lassan áthordani a cuccaidat a barátodhoz. Aztán egyszer csak ne haza menj a melóból hanem hozzá. Cseréld le a telefonszámod és zaklatni sem tud.
2010. júl. 27. 14:55
 14/26 anonim ***** válasza:

Első lépés, h próbálj meg spórolni csak éppen annyit vegyél ki amennyi kell pár hónapig ki lehet bírni anyukádnak mond azt, h nem kaptál fizetést kamuzz. Ha meg van egy x összeg keress egy lakást apránként vedd meg ami kell. Utána pedig költözz el amígy nincs othol a barátaid tuti segítanek. Vagy szép apránként vidd át a cuccaid az egyik barátodhoz.

Egy másik lehetőség ha nem akarsz sokáig várni vegyél fel hitelt így gyorsabban el tudsz költözni otholról.

2010. júl. 27. 14:56
 15/26 anonim ***** válasza:
keress albérletet a neten,nézzétek meg a barátoddal,vegyétek ki,tudom ki kel előre fizetni 2-3 hónapot.ha nem megy vegyetek fel addig kölcsönt és mikor nincs otthon költözz el.nem tudom hol laksz,de ha egy kis faluba nehezen fgo menni,ha nagyobb városba akkor egy darabig meg sem talál max. a munkahelyeden.ha anyum ezt tenné,tuti az első adadndó alkalommal más városba költöznék.
2010. júl. 27. 15:00
 16/26 anonim ***** válasza:
A barátodéknál nem tudnál lakni, amíg nem találtok magatoknak egy albit?
2010. júl. 27. 15:02
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
először is tedd a pénzed a bankba, az értékesebb cuccokat meg vidd a barátodhoz amikor anyud nem látja
2010. júl. 27. 15:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Mindegy, kinek a nevén van a laptop, ha ő vette az ő pénzéből. Ha ajándékba kaptad névnapra, szülinapra, a tied, ha csak úgy vette, az ővé. A személyes tárgyaidat viheted.

Próbálkozhatsz azzal, hogy egy héten először csak 1-2 napot nem alszol otthon, aztán egyre többet, majd észrevétlenül elköltözöl, de szerintem nem fogja hagyni.

Úgyhogy szépen el kell cuccolnod. Bejelented, hogy hétvégén költözöl, ha nem engedi, akkor hétfőn megszöksz, amíg dolgozik.

2010. júl. 27. 15:20
 19/26 A kérdező kommentje:
a laptop nem csak hogy az én nevemen van, én fizettem.
2010. júl. 27. 15:27
 20/26 anonim ***** válasza:

Hát szépen összecuccolné és elköltöznék onnan.

Ennyi.

2010. júl. 27. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!