Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a párom utálja...

Mit tegyek ha a párom utálja a családomat és ezzel folyton meg is bánt?

Figyelt kérdés

3 éve vagyunk együtt. Eleinte minden jó volt csak aztán megismerkezdtünk egymás családjával. Mondjuk úgy hogy baromi nagy különbség van a 2 család között, teljesen más felfogás, téma, viselkedés stb. Én mindig is tiszteletben tartottam az ő családtagjait, ha volt problémám ha nem, hiszen mégis csak az anyukája...

Fordított esetben már sajnos nem így volt. Párom egy igen szókimondó ember. Volt amikor annyira elfajult egy vita köztünk hogy anyukámat elég durva szavakkal illette előttem mert szerinte anyukám ránktelepszik stb.

Hosszú meg nehéz elmesélni mindent, a lényeg hogy nem bírom már elviselni azt hogy ő sokszor kiparodizálja nekem a családomat, kineveti hogy a családom ezt vagy azt csinálja, nálunk már lassan mindenki hülye stb.

Szeretem őt nagyon de nem tudon meddig kell vagy tudom ezt eltűrni...

Normális hogy ezt csinálja? Szerinte azért normális mert ő legalább nem játsza el és nem kétszínű hanem kimondja nekem őszintén.

Tudom hogy nem a családommal kell leélnem egy életet hanem vele de nekem ezzel akkor is fájdalmat okoz. Mit tegyek? Más mit tenne a helyemben?

2020. ápr. 12. 14:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
70%

Az sem normális, hogy soha senkit nem hívsz át magatokhoz. A normális szülő /gyerek viszonyhoz hozzá tartozik ez is. Nem kell, hogy túl gyakori legyen, de a soha az nem normális.

Hozzánk se gyakran jön az apósom, de ha jönni akar akkor szeretettel látjuk.

2020. ápr. 12. 17:44
 22/27 anonim ***** válasza:
90%

Én még mindig arra lennék kíváncsi, kérdező, hogy a családod előtt is mer-e olyan stílusban nyilatkozni róluk, mint neked a hátuk mögött?

Mert nekem nem így jött le. Ez meg undorító. Attól meg végképp kinyílik a bicska zsebemben, mikor az ilyen ember képes a “szókimondó” meg az “őszinte” szavakkal jellemezni magát. Nem. Ez sunyi, kétszínű, végtelenül alamuszi és tiszteletlen viselkedés, főképp veled szemben. És nem, nem azzal lenne a gond, hogy jelzi, ha probléma van, hanem hogy nagy duzzogva elmegy néha a családodhoz, aztán otthon neked meg mocskolódik.

2020. ápr. 12. 17:52
 23/27 anonim ***** válasza:
65%
Örülj, hogy őszinte veled is és a családoddal. Ha nem értesz vele egyet, akkor szakíts vele. Az már régen rossz ha úgy éled meg a dolgot, hogy tűrni kell. Őt nem szereted jobban a családodnál. Keress valakit, aki első helyen lesz az életedben.
2020. ápr. 13. 01:35
 24/27 anonim ***** válasza:
33%
Nyilván lehet véleménye, ki is mondhatja, legjobb lenne az érintettek szemébe mondani. Elképzelhető hogy tényleg idegesíti a családod, akkor ne menjen. Mondjuk meg lehetne beszélni együtt de mindegy. A gúnyolódás vizsont nem elfogadható. Jó, mi is viccelünk a parommal egymás csaladján, de olyanokon amit mindketten annak érzünk. De nem sértegetünk! Masok előtt főleg nem gúnyoljuk egymás családját. Mindenkiben lehet hibát találni. Mit ért az alatt a parod hogy rátok telepszik az anyad? Állandóán befolyásol a véleményevel, vagy mi?
2020. ápr. 13. 10:55
 25/27 anonim ***** válasza:
92%
Hányingerem lenne ilyen palitól,senki se szabályozzon be,tudjon viselkedni.Rég kihajítottam volna.
2020. ápr. 13. 14:12
 26/27 anonim ***** válasza:
85%
#25 Na ez a beszéd!👍
2020. ápr. 13. 20:09
 27/27 anonim ***** válasza:
76%
Most mért pontoztatok le? Hát ha szerintetek normalis gúnyolódni más csaladján hajrá, keressetek magatok mellé egy tuskót.
2020. ápr. 13. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!