Más családban is állandó téma az étel?
Itt a húsvét és ünnepekkor a legrosszabb. Ez az állandó téma. De unokatesóméknál, barátom családjánál is. A kaja. Az, hogy mit együnk. Az, hogy kinél mi van.
Hogy ki, mit sütött.
Komolyan őrjítő már. Tényleg ez a legfontosabb dolog az életben?
Az evés (étel) az a dolog, amit MINDENKI szeret (hacsak nincs betegsége).
Ígyhát természetes, hogy szó esik róla. Míg mondjuk a sportról csak egy adott körön belül lehet beszélgetni.
Továbbá jó ötletszerzésnek is.
Amúgy szerintem csak te drámázod túl. Kizárt, hogy mindig csak a kajáról legyen szó. Esetleg te vagy ráfeszülve, és azért csak ezeket hallod meg.
Engem az jobban zavar, hogy megkérdezem párom mit enne, erre nem tud kitalálni semmit. PLUSZ mondok 10 kaját és egyik se tetszik neki. Na így nem csoda ha sokáig tart a téma.
Mert az oké lenne, hogy
-mit ennél?
-pörköltet nokedlivel
-jó
De így fél órás leülős téma amitől kikészülök. Vacsi ugya ez, mert neki nem jó a szendvics. De mást mit ehetne? Semmi se jó.
Az ha valahol az megy, hogy csináltam hagymás dödöllét, így csináltam, ez a recept stb az nem zavar.
Köszönöm a normális válaszokat.
Nem, nem otthon élek.
Ha családdal beszélek telefonon, szüleimmel minden 2. nap a "hogy vagy" után kb az a második kérdésük, hogy mit főztél, mit fogsz főzni?
Nagymamám első gondolata a vírus után, hogy honnan fog sütit rendelni, ha zárva lesz a megszokott boltja.
És persze le vagyok cseszve mert vasárnap miért nem sütök magunknak 28 féle húst.
Nem kell mártírkodni, meg álszenteskedni. Aki értette a kérdésem, ő értette.
Nem csak a vénekről írtam.
De most akkor ne is egyetek semmit, ha ennyire empatikusak vagytok, mert elárulom, rengeteg helyen még ma, sőt ebben a percben is éheznek. Úgyhogy ha ebbe belemegyünk, akkor inkább ez jusson eszetekbe minden egyes falatnál, amit megesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!