Más családban is állandó téma az étel?
Itt a húsvét és ünnepekkor a legrosszabb. Ez az állandó téma. De unokatesóméknál, barátom családjánál is. A kaja. Az, hogy mit együnk. Az, hogy kinél mi van.
Hogy ki, mit sütött.
Komolyan őrjítő már. Tényleg ez a legfontosabb dolog az életben?
Mikor még otthon éltem, én is kivoltam attól, mikor anyukám faggatott, hogy mit főzzön, mit vegyen a boltban stb..
Na, mióta saját háztartást vezetek, már értem, hogy miért kérdezte mindig. Baromira nem könnyű kitalálni napról napra, hogy mit együnk, mit főzzek, miből vásároljunk be. Ünnepekkor meg pláne örömet szeretnék okozni a főztömmel, ezért közösn tervezzük meg a menüt.
Én önálló, felnőtt férfi vagyok, de továbbra is zavar a "mit eszel, mit viszel" kérdés.
Régen is az volt, haza mentem, első kérdés, mit eszek holnap, mit viszek ha megyek. Még a cipőm nem vettem le, de már mit viszek.
Anya vagyok és engem is kiakaszt.
Vesszük amit megkívánunk, majd azokból főzök valamit. Ha nincs hozzávaló, akkor majd főzök belőle mást.. Mondjuk nálunk csak a nagyi olyan hisztis, hogy “én most ezt akartam enni, más nem kell”, mindenki más abból válogat, ami van, a gyerek max fujjog az ételek 90%ára, a többieknek egy szavuk sincs.
Mindig legyen kétféle hús a fagyasztóban meg 5 fajta zöldség, minden fűszer otthon, akkor már 100 féle ételt készíthetsz.
Ja, én is ilyen vagyok.
Azért mert alig esznek meg valamit, hátha kapok valami jó ötletet.
Unom a főzést, és N tudom kit csináljak.
Egyébként én is tudom hogy sok.
A másik, hogy ha olyan a társaság inkább ilyenről beszélek, minthogy elkezdjenek valakit kibeszélni.
Tehát fwlhozom a témát azon ragodnak jó sokáig, és nem a szomszédot beszélik ki.
Még nem arról kerdezgetnek hogy menni pénzem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!