Miért kell még egy lapáttal rátenni, ha az embernek baja van?
hát igen.
1.válaszoló:te sem vagy jobb,mint akikről beszéltem.
a többieknek: mindben van igazság.Én nem akarom magamat fényezni,de akkor én miért tudom normálisan kezelni ezeket a helyzeteket?Mégis én vagyok a sz@r.Ga a családban tudom,hogy valakinek baja van,az az 1.nekem is,hogy bemegyek hozzá,de ha azt mondja,hogy most egyedül akar lenni rögtön ott hagyom,ha ő jön ki,akkor még max.1 x megkérdezem,hogy akarsz róla beszélni?ha nem,akkor meg megvárom,hogy magától jöjjön oda.Nem azt teszem,mint ők,hogy bejönnek,közlöm velük,hogy MOST egyedül lennék,erre leülnek és elkezdik a mondókájukat(nem arra gondolok,hogy engem cseszegetnek,hanem pl elkezdik taglalni a történteket),hogy még "jobban" érezzem magam,ha meg éppen nem tudják mi történt,akkor képesek 1órán át faggatni és nem hagynak békén-mind2 verziónak az a vége,hogy leordítom a fejüket(tudom ez nem szép,de sajnos eddig nem tudtam még változtatni ezen,ha ideges vagyok mindig ez van)és akkor sértődötten kimennek,majd nem szólnak hozzám napokig,vagy ha valamit kell,akkor úgy,mint a kutyához-mert ugye alapból nem érzem elég rosszul magamat.Mért nem látják ezt a családtagjaim?
Igazad van.
Én is úgy vagyok vele, ha látom pl. a páromon, hogy ideges, akkor ha esetleg megbánt, ritkán, de idegességében előfordulhat, akkor nem haragszom rá, hanem ránézek kedvesen és azt mondom: Ideges vagy ugye, megértem, minden okod megvan rá. Akkor elmosolyodunk és nincs harag.
Észre kéne vennünk, hogy a másiknak is lehet gondja, és nem feltétlenül azért szól ingerülten hozzánk, mert bántani akar. Csak sokszor azt hisszük, hogy ellenünk irányul minden rossz dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!