Mit csináljak? Menjek ki külföldre dolgozni és hagyjak itt mindenkit?
Ausztriából te még mindig könnyebben haza tudsz ugrani majd, mint én Spanyolországból.
A város ahol lakom majd, Budapesttől 2600 km-re van.
Sajnos, ha fordítva lenne, és a férfi akarna dolgozni külföldön, fel sem merülne, hogy te akarod vagy nem.
Bejelentené, hogy kell a pénz és kész.
A nőknek fontos az önállóság, és így bizonyíthatod önmagad számára is, hogy képes vagy olyan dolgokat elérni, amiket más nem.
Nehéz dolog nagyon, de sajnos a pénzre meg szükség van. Nem lehetséges, hogy menjen veled a párod?
Én valószínűleg kimennék, mert egész eddigi életemben csak a nélkülözés ment, kell valami jó is. A szívem biztos megszakadna, de a szerelemből nem fogok megélni.
ha itt a lehetőség, ne szalaszd el..egy három éves kapcsolatnak ki kell bírnia pár hónap távkapcsolatot!!! és nem is mész messze... pár órányira leszel csak...
amúgy ő is mehetne, megtanulna németül ha nem tud (jó osztrák akcentus = ultra gáz mondjuk de biztos vannak akik normál németet beszélnek), sok pénzt lehet kereswni és ha nem tetszik haza lehet jönni, voilá.
(én a Fülöp szigetekre mentem dolgozni 2,5 hónapra de a párom megvárt pedig két hete voltunk akkor még csak együtt). Tovább is várt volna de én nem akartam várni így felmondtam.
Én nem a szomszédba akartam menni, de a barátom az akkor már vőlegényem azt mondta, hogy nem véletlenül kaptam az élettől a lehetőséget és a későbbiek szempontjából is sokat segítene ez biztos nekem, aztán majd csak lesz valahogy, van telefon, net, repülő... Apám is dolgozott kint úgy, hogy havonta járt haza, volt hogy két havonta, pár évig. Megérte. Sehova sem jutottak volna anyámék, ha nincs az a pár év.
Ilyen lehetőséget nem kapsz minden héten. Aztán majd pár év múlva meg ülsz itthon és arra gondolsz bezzeg, ha akkor mentem volna, most lehet tartanánk valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!