Kivel vagy otthon bezárva? Mit csináltok?
A férjemmel, harmincasok vagyunk. Nap közben dolgozunk, este pedig azokat a dolgokat csináljuk, amiket eddig is, ha itthon voltunk: főzőcskézünk, filmezünk, sorozatokat nézünk, kertészkedünk a lakásban, kártyázunk, X-boxozunk, beszélgetünk, vagy csak simán a hobbinkkal foglalkozunk, pl. én olvasok, addig ő programozik. Én veszélyeztetett kategóriában vagyok, ő jár boltba, kb. 8-9 naponta, én csak sétálni megyek ki.
Nekem nehéz a bezártság, ő alapból hozzá van nőve a kanapéhoz, de egyelőre még jól bírom, mondjuk még csak 2 hete tart.
Én egyetemista vagyok, így tanulok. Élő óráim is vannak, illetve annyi feladatot (pl. beadandók, olvasmányok, feladatlapok) kaptunk mint a pusztulat, szóval a napjaim nagy része ezzel telik. Anyukám óvodapedagógus és ő itthonról dolgozik. Apukám pedig bejár a munkahelyére dolgozni, neki kötelező. Ezen kívül minden a szokványos, szóval mindenki csinálja a dolgát vagy amihez éppen kedve van pl. munka/tanulás, házimunka, főzés, bevásárlás, hobbi, szórakozás-kikapcsolódás, barátok... Nincsen semmilyen rendszer, nem szoktunk kötelező jelleggel együtt csinálni semmit, nincsen semmi sem beosztva, hanem ez szimplán idő-kedv-szükség-lehetőség kérdése. Szóval például anyukám szokott eljárni bevásárolni két naponta, de valamikor elmegyek helyette én vagy valamikor van idő megnézni egy filmet valamikor nincsen, valamikor van idő beszélgetni a barátokkal valamikor nincsen, valamikor én főzök valamikor apukám vagy anyukám és így tovább.
Egyébként nem vagyunk bezárva, nincsen lakat az ajtón, nincsen kötelező karantén, nincsen kijárási tilalom... Ugyanúgy ki lehet menni csak a tömeget és a társas érintkezést kell kerülni, de erre nincs is túl sok lehetőség jelenleg, szóval nem olyan nehéz ezt megoldani.
Egyedül
Dolgozom
Egyetemre “járok”
Munkát ketesek
Nem vagyok bezarva. Senki sincs bezárva, max úgy dönt, nem megy ki.
Ha az a kérdés, művel vagyok otthon, akkor a gyerekem, férjem, anyósom. 17 és 78 közöttiek vagyunk. Mindenkiből viseli. Online rendelunk, nem megy boltba senki. Mindenki a saját feladatait végzi, utána pedig azzal tolti a szabadidejét, amivel akarja. Unom, mert amúgy elég aktív a tarsadalmi eletem, de nem nyavalygok. Senki sem nyavalyog nalunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!