Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a leg extrémebb,...

Mi volt a leg extrémebb, legfurcsább, leg illetlenebb dolog amit csináltatok közeli hozzátartozó temetése napján?

Figyelt kérdés
Közeli hozzátartozó (ne adj isten szülő) temetése napján, vagy az elhalálozás,temetés között, temetés napján mi volt a legfurcsább, leg extrémebb, vagy különös, akár illetlen dolog amit csináltatok, átéltetek? valami nem megszokott dolog? temetéssel lezárúl valami? az élet valóban megy tovább? Sajnos elöbb utobb közeli hozzátartozómat (szülőmet) kell elbúcsuztatnom. nem rendezek halotti tort, temetés után hazamegyek,majd magányosan sírdogálok. mit csináljak az nap este? másnap menjek dolgozni?

2020. márc. 19. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%

Édesapám unokatestvérét temették. Tél volt, úgy nézett ki, hogy az épületben eléggé bent volt a koporsó, kívül, egy kisebb teremben még nagyjából ilyen 200-300 ember beltéren. Namármost, mi legbelül álltunk, és úgy kezdődött a temetés, hogy sikeresen elájultam, és két nagybátyámnak ki kellett ráncigálnia az udvarra 2-300 heringmódra összeszorult emberen át.

Nem feltétlenül illetlenség, mert nem tehettem róla, de égett utána a pofám rendesen.

2020. márc. 20. 01:36
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Nagypapám temetésére részegen jött el nagynéném hapsija és ott röhögcsélt, temetés után bementünk nagyanyámhoz és ott tovább folytatta az egyszemélyes mulatozást és vedelést. Azóta se értem miért tűrte ezt bárki is. Egyébként az, hogy másnap mész-e dolgozni az csakis rajtad múlik, hogy mennyire visel meg a dolog.
2020. márc. 20. 09:47
 13/16 Morzsi007 ***** válasza:
71%

Egy szülőt elveszteni az egyik legrosszabb, nem mindegy hogy 45 évesen, fiatalon hal meg vagy 80 éves, az megint más, ha már felkészültél rá, tudod mi fog történni vele, meg az is más, ha nem számítasz arra, hogy elveszíted, hírtelen jött halálozás.

Hogy másnap mész dolgozni, kicsit elterelheti a figyelmet. De az életnek mennie kell tovább, ez nem lesz könnyű és több időbe telhet, mire enyhűl a fájdalom. Az ügyintézésre is kell napokat szánni.

2020. márc. 20. 10:01
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem tudom illetlenség e vagy mi, de nekem a szex volt az ami kettősséget okozott bennem anyukám halála, temetése idején. Egyrészt azt gondoltam, hogy hogy gondolhatok most egyáltalán erre, micsoda állatias ösztönlény vagyok, másrészt meg valahogy vigaszt nyújtott, megnyugtatott a párom, az összebújás.
2020. márc. 21. 04:47
 15/16 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó: én szintén így voltam ezzel.
2020. márc. 21. 06:58
 16/16 anonim válasza:
92%
Mikor aput temették az unokanővérem s a balikja viselkedtek rosszul. A temetésen nevetgéltek s mikor volt a kinálgatás meg az unokanővérem mobdta az unokatestvéremnek hogy adjon egy pohár bort mert ő a kocsmáros. Ettek, ittak s röhögcséltek. Még hozzánk is elakartak jönni enni-inni de a többi rokonunk öket nem vette fel a kocsijukba csak minket.
2020. márc. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!