Koronavírus-gond. Menjek haza, vagy maradjak itthon? :-) Folyt köv.
Kérdező én úgy érzem, hogy te ezt már eldöntötted,maradni akarsz a szüleidnél. A kérdés csak önigazolásnak született, hogy találj olyan válaszolókat, akik veled értenek egyet, és a lelkiismereted tiszta legyen.
Erre a kérdésre nem lehet jó vagy rossz választ adni, mert ahány ember, annyi prioritás. Neked az a fontos, hogy ne legyél egyedül a panelban a babával, járkálhass szabadon, valamint a szüleid közel legyenek. A férjed és az ő kérése másodlagos.
Nálunk is szintén ez a felállás. Mi panelban, a szüleim falun, de nekem nem jutott eszembe a gyerekekkel lemenni, mert mi 4-en a férjemmel vagyunk egy család, és nem vagyok hajlandó hónapokat nélküle tölteni. A szüleinkkel meg beszélünk telefonon vagy Skype-on.
Viszont ha mégis a hazamenetel mellett döntesz, akkor még most. Bár nem tudom, mekkora távról van szó, és mivel mennétek.
#14-es, mi hárman vagyunk egy család és képzeld, együtt döntöttünk úgy, hogy jobb a nyugis környezet a babának és én sem maradok egyedül, ha neki esetleg el kell mennie (hétfő óta stand-by van, bármikor szolhatnak, hogy menni kell).
#15-os, Romániából írok, de rosszul fogalmaztam. Nem kijárási tilalom van (egyelőre), hanem neki nem szabad elhagynia a várost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!