Koronavírus-gond. Menjek haza, vagy maradjak itthon? :-) Folyt köv.
Én visszamennék a férjemhez. Neki is szüksége van rád, és a gyerekére is.
Aggasztó a négy fal, igaz. De nem ti vagytok az egyetlenek, így gondolom előbb-utóbb elkezdenek kismamás otthonülős blogok és vlogok lenni, ahol láthatsz tippeket.
Itt a legnagyobb dilemma az, hogy várhatóan hónapokig tartani fog még ez az állapot. Akkor addig egyedül lesz a férjed otthon? Ha viszont nem mész haza, akkor nagyobb biztonságban van a babátok, elvi szinten.
Szerintem az korántsem szempont, hogy falun többet lehet levegőn a baba, egy két hónapos csecsemőt ezt semennyire nem érdekli.
Ha hazamennél, akkor interneten keresztül lehet tartani a kapcsolatot a szülőkkel, tehát ezt sem gondolnám annyira nagy problémának.
Szóval én úgy látom, hogy amiben dönteni kell az a család vs. baba (elvileg létező) biztonsága a fertőzéstől.
Először is gondold végig, hogy ez a kijárási tilalom (amit állítólag hétfőtől bevezetnek) akár két hónapon át is eltarthat.
A férjednek hiányzik a baba... nos ezt tökéletesen megértem, mert én is apa vagyok. Viszont ha honvédségnél dolgozik, akkor könnyen lehet, hogy annyit kell bent lennie, hogy csak aludni fog hazajárni vagy még azt sem. Simán lehet, hogy heteken át nem mehet haza hozzátok. Akkor viszont semmit nem nyer azzal, hogy ti otthon várnátok.
Abban egyetértek veled, hogy a babának is, neked is jobb, ha falun ki tudtok menni szabad levegőre. Nagy ostobaságnak tartom azt a hozzászólást, hogy a két hónapos babának mindegy, hogy bent van, vagy kint. Most jön az év legszebb része (leszámítva a jövő heti hideget :DDD), kellemes lesz kint lenni, de még nem lesz forróság.
Szóval, megértem a férjed érzéseit, de szerintem jobb lenne falun maradni.
De mondom, ezt gyorsan döntsd el, mert hétfőtől már valószínűleg nem tudsz sehova se menni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!