Ti mit tennétek ebben a helyzetben? 22/F
nagyszüleimmel élek és a 2 kutyánkkal. A barátnőmmel 5 hónapja vagyunk együtt, nagy a szerelem, úgy érezzük mindketten, hogy megtaláltuk az igazit.
ő albérletben lakik egy lakótársával Budapest másik felén..
Tudom, hogy a leghelyesebb döntés az lenne, ha a vírus miatt nem találkoznánk, mert rettegek, hogy a nagyszüleim elkapják, viszont el sem tudom képzelni, hogy ne lássam a párom több hétig/hónapig, amíg idáig szinte napi szinten találkoztunk.. félek is, hogy elveszítem.
Ideköltözni nem tud, mert nagyon kicsi a lakásunk és a nagyszüleim nem is ismerik még a párom, 1x mutatkoztak csak be egymásnak... én meg ha odaköltöznék hozzá, nem lenne aki ellátja a nagyszüleim, kiviszi sétálni a kutyákat, főz, bevásárol, takarít stb.
Nekem már nagyon elegem van ebből, hogy az emberek mennyit rinyálnak, mert most nem kéne össze-vissza császkálni kb. 2-3 hétig. Ennyire azért ne legyünk már nyomorultak. Nem világháborút, nem atomtámadás kell átvészelni, csak 2-3 hetet, amikor azt tesszük, amit javasolnak. Ráadásul ez a saját, és a szeretteink érdekében történik.
Maradjon mindenki a seggén, ahol van, és mozduljon ki a lehető legkevesebbszer, és csak oda, ahova tényleg muszáj. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!