Féltékeny vagyok a mostohatesómra, miért van ez?
Figyelt kérdés
A szüleim elváltak, mi anyánál élünk. Barátnom anyja és apám összejöttek. Mi apát csak 2 hetente látjuk a testvéreimmel.
Apa egyre többet jár mostohatesómékhoz és féltékeny vagyok. Olyan, mintha minket teljesen elhanyagolna. Folyton viszi őket mindenhova, vesz nekik amit kér barátnőm anyja
Mit csináljak?
2020. márc. 14. 17:53
1/4 anonim válasza:
Én szivesen lennék a mostohatesód..
2/4 anonim válasza:
Szia.Szerintem próbálj meg apukáddal beszélni,hogy te is csatlakoznál pár programba. Ha ez nem segít akkor anyukaddal csináljátok több programot.😊
3/4 anonim válasza:
Beszélj apukáddal, hogy ez Neked rosszul esik amit csinál! Ha nem változtat, sok mindent nem tudsz tenni,a törődést, szeretetet kierőszakolni nem lehet, és értelme sincs!
4/4 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a testvérféltékenyésg kialakul: azt hiszed, hogy mást jobban szeretnek, mint téged - sajnos, sokszor van is alapja, mert a szülők nem jó szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!