Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Költözzünk el? Vagy fogadjuk...

Költözzünk el? Vagy fogadjuk el az ajánlatot?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok. A barátnőmmel többnyire nálunk voltunk, de már ő náluk vagyunk, mert otthon nem jövök ki az apámmal, állandóan kell vele veszekedni, nem tud velem normálisan elbeszélgetni.

A másik dolog, hogy nálunk nincs magánélet, állandóan valaki megzavar. Ő náluk is. Költözni 1 év után szeretnénk. Ő még tanul. Én már dolgozom.

Szüleimnek ilyen ötlet támadt: Van egy szoba, amit ritkán használnak ki, hogy az apukám megcsinalná gyerek szobának. 3 generáció lesz a házban. Szüleim, nagyszüleim, és mink. 500€ adjak be, hogy benne lesz fürdőszoba, konyha, stb. + rezsi. 900€ van jelenleg. 140€ fizetek az autóért, lízinget fizetek, + ma vagy holnap jön a fizetés, akkor 1600€ lesz, abból -140 lízing, -500€ a szüleimnek, hogy azt a helységet megcsinálják, - 100€ cca víz, gáz, villany. És a berendezést nem is számolom be.

A kérdés a következő: fogadjam el az ajánlatot? Most kezd nekem elegem lenni, amit velem csinálnak. Egésznap nem látnak, hazajövök, és kiabálnak velem, gondoljátok milyen rosszul érzem magam. Apám nem lát engemet egész héten, mikor meglát, állandóan csak kiabál, lenéz a barátnőm előtt.

Mit csinálnátok az én helyemben?

Vélemény?

2020. márc. 11. 09:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Tedd azt, amit olyan sokan. Keruld el oket, ne legyel otthon sokat, dolgozz, gyujtogess. Amint lesz eleg penzed es baratnod is dolgozokepes lesz, akkor koltozzetek.
2020. márc. 11. 10:56
 12/18 anonim ***** válasza:
13%
Költözés, egyértelmű. Ilyen mérgező légkörben éltem én is, nekem is apám a hülye, egyszerűen kibírhatatlan. Onnantól, hogy elköltöztünk nyugodt életünk van. Amíg nálunk laktunk, mi is állandóan veszekedtünk, apám nagyon jó abba, hogy hogyan ugrasszon össze mindenkit....
2020. márc. 11. 11:04
 13/18 anonim ***** válasza:
26%

Magyarán apád egy köcsög, de azért maradj ott, és még pénzzel is lehúznak? Aztán cseszegetnek ugyanúgy tovább...

Ez oszt a jó ötlet...

2020. márc. 11. 11:11
 14/18 anonim ***** válasza:
31%
Miért kéne kölcsön albérletre? Amúgy albi, különben kiidegelnek.
2020. márc. 11. 11:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Mert 140€ lízing, 400-500€ albi. 650€ havonta “csak”. Ebbe bele nem számítom a kaját, italt, berendezést.
2020. márc. 11. 11:39
 16/18 anonim ***** válasza:
73%

Látszik,hogy a kifogásokat nagyon keresed. Meg a hogyan,hogyan,hogyan a kedvenc kérdésed.

Én a helyzetekben azt tenném,hogy vegyél ki egy szobát magadnak. Az nem drága,és amíg a barátnőd tanul,addig összespórolsz egy albérletre. Gondolom a barátnődet támogatják a szülei amíg tanul. Neki addig van hol laknia és van mit ennie. Mikor végez a sulival,a spórolt pénzből ősszeköltőztök. Utána már úgyis mindketten dolgoztok.

2020. márc. 11. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Költözzetek külön. Igen, albérlet.

Ne lízingelj autót, mert nem engedheted meg magadnak.

A barátnődet nyilván nem neked kell eltartani, az ő szülei mit adnak bele, mivel segítenek?

2020. márc. 11. 15:44
 18/18 anonim ***** válasza:
62%
Akkor mondd meg hogy ott laknal meg, de felujitasokba nem szallsz be mert hosszu tavra nem ott tervezel. Es hogy 1 even belul el akarsz koltozni. Magyaran amig mincs penzed marad az edsigi felallas. De szedd ossze magad es koltozz minrl hamarabb
2020. márc. 11. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!