Költözzünk el? Vagy fogadjuk el az ajánlatot?
22 éves vagyok. A barátnőmmel többnyire nálunk voltunk, de már ő náluk vagyunk, mert otthon nem jövök ki az apámmal, állandóan kell vele veszekedni, nem tud velem normálisan elbeszélgetni.
A másik dolog, hogy nálunk nincs magánélet, állandóan valaki megzavar. Ő náluk is. Költözni 1 év után szeretnénk. Ő még tanul. Én már dolgozom.
Szüleimnek ilyen ötlet támadt: Van egy szoba, amit ritkán használnak ki, hogy az apukám megcsinalná gyerek szobának. 3 generáció lesz a házban. Szüleim, nagyszüleim, és mink. 500€ adjak be, hogy benne lesz fürdőszoba, konyha, stb. + rezsi. 900€ van jelenleg. 140€ fizetek az autóért, lízinget fizetek, + ma vagy holnap jön a fizetés, akkor 1600€ lesz, abból -140 lízing, -500€ a szüleimnek, hogy azt a helységet megcsinálják, - 100€ cca víz, gáz, villany. És a berendezést nem is számolom be.
A kérdés a következő: fogadjam el az ajánlatot? Most kezd nekem elegem lenni, amit velem csinálnak. Egésznap nem látnak, hazajövök, és kiabálnak velem, gondoljátok milyen rosszul érzem magam. Apám nem lát engemet egész héten, mikor meglát, állandóan csak kiabál, lenéz a barátnőm előtt.
Mit csinálnátok az én helyemben?
Vélemény?

Magyarán apád egy köcsög, de azért maradj ott, és még pénzzel is lehúznak? Aztán cseszegetnek ugyanúgy tovább...
Ez oszt a jó ötlet...

Látszik,hogy a kifogásokat nagyon keresed. Meg a hogyan,hogyan,hogyan a kedvenc kérdésed.
Én a helyzetekben azt tenném,hogy vegyél ki egy szobát magadnak. Az nem drága,és amíg a barátnőd tanul,addig összespórolsz egy albérletre. Gondolom a barátnődet támogatják a szülei amíg tanul. Neki addig van hol laknia és van mit ennie. Mikor végez a sulival,a spórolt pénzből ősszeköltőztök. Utána már úgyis mindketten dolgoztok.

Költözzetek külön. Igen, albérlet.
Ne lízingelj autót, mert nem engedheted meg magadnak.
A barátnődet nyilván nem neked kell eltartani, az ő szülei mit adnak bele, mivel segítenek?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!