Elhívjam a lányom párját is velünk nyaralni?
A nagyobbik lányom 25 éves, aki kollégista egyetem miatt. Tehát 5 éve nem velünk él életvitelszerűen (anyilag is önálló). Féléve van párja (29 éves), akit már futólag láttunk.
Nyárra tervezek egy 4 napos balatoni kiruccanást 4esben (férjem és a két lányom).
Viszont azon gondolkoztam, hogy elhívjam-e a párját is. Mármint a lányom sokat van a srác szüleinél (ott laknak ahol a lányom tanul és a srác még otthon él).
Mi a véleményetek erről?
Amikor ismerkedési fázisban voltam a feleségemmel, akkor engem elhívott nyaralni a család. Igaz, nem csak futólag láttak. Előtte talán érdemes lenne áthívni 1x-2x ebédre, hogy megismerjétek.
Én elfogadtam a meghívást, de mondtam, hogy az én részemet én fizetem, mert szerintem így korrekt. Eleve felnőtt férfiként hülyén éreztem volna magam, ha más hív meg egy többnapos nyaralásra.
Szerintem ismerkedjetek, aztán hívjátok el őt is! :)
#32, örülök, hogy tisztességes vagy, de azért tanulj meg olvasni is.
A fenti kérdéssel kezd!
Szerepel benne a "férj" szó?
Nekem elég hülyén venné ki magát, ha elhívnám valamelyik lányomat, meg a pasiját valahova, és izmozni kezdene, hogy majd ő kifizeti az ő részét.
Vagy egy családi vacsora után nekiállnak turkálni a pénztárcájában.😁
De szerintem azzal vége is lenne a kapcsolatuknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!