"A pasik olyanok int a gyerekek, nem szabad mindent tudniuk, mert akkor nem lesznek boldogok" Igaz ez a kijelentés?
Ezt a mondatot még nem hallottam. A férfiak pont annyira gyerekek, mint mi nők csak különböző dolgokban és helyzetekben tudunk 'elanyátlanodni'.
Azt a kijelentést sok nálam idősebb nőtől már hallottam jó tanácsként, hogy 'döntsd el, hogy boldog akarsz lenni vagy, hogy igazad legyen.' És ez nagyon igaz. Egy kapcsolatban megtanulja az ember, hogy körömpiszoknyi hülyeségekért felesleges drámákat csinálni és kellemetlen hangulatot.
Jelzem lehet esetleg művelődni, olvasgatni is ha már itt van nekünk az Internet.
Egy blőd, ostoba dolog ezt a mondatot a feminizmussal összehozni, ezt a mondatot mondhatja klasszikus háziasszony de még férfi is.
Egy minimális szintű gondolkozási képesség nagyon jót tesz az egészségnek.
A feminizmus a 60-as, 70-es években volt militáris, katonás, konfliktuskereső mozgalom. A feminizmus új hulláma (90-es évek) már sokkal lágyabb, a két nem ellentétét nem kiélező szociológiai irányzat lett, amihez rengeteg férfi csatlakozott.
Jééééé, én azt hittem, hogy a nők is emberek és ugyanolyan jogaik vannak....miért nem?
A kijelentést nem értem. nem vagyok feminista, de ugyanolyan jogaim vannak mint egy faszinak, és akinek ez nem tetszik, annak nyomok egy műbránert a seg*gébe....
Lehet sorba állni:D
'Ránk akarják fogni a feminista dolgot'
'Nem mi intéztük el.'
:))
Édesjóistenem buta vagy mint a tök, neked tényleg nem is kell megkísérelned gondolkozni, elég ha tudod, hogy be kell állni esőben az eresz alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!