Szerinted melyik a legszebb név? Adnád valamelyiket leendő gyermekednek?
Lány : Tessza, Lilla, Valentina, Karolina, Anetta, Grepónia, Tamara.
Fiú : Márk, Miron, Krisztián, Dániel, Valentin.
3 gyermekem van. 1 fiú és két lány.A nevük
Dániel
Karolina
Edina
Lány: egyik sem... mind csúnya.
Fiú: Márk vagy Krisztián.
Én Karolina vagyok de nemszeretem a nevem. Ritka, megjegyezhetetlen...
Lilla legyen ha lány, fiú közül nekem egyik sem tetszik igazán
ma 20:12
Lehet,hogy félre értettem amit írsz,de szerinted azokat a neveket amiket felsoroltál nem lehet külföldön használni,mert külföldön értelmetlen?Simon,Dániel stb?....
Mi évek óta Angliában élünk és a fiam Dániel..Soha semmi gondja nem volt a nevével...Én Andrea vagyok és evvel sincs gond,ismerik ezt is... A párom neve okozott egy kis gondot mert mint Dénes nem tudják kimondani,de Dennis-nek nevezik..
Még valamit..Azért kíváncsi lennék azok nevére akik undorítónak tartják a kérdező által felsorolt neveket..Mert az elfogadható,hogy vannak nevek amik nem mindenkinek tetszik,de hogy undorító??? Aki ezt írta annak vajon mi a neve???
nekem a Lilláról minidig egy ostoba liba ugrik be, ráadásul elég gyakori, de azt hiszem "rossz" ismeretségek miatt nagyon nem szeretem. a Grepónia katasztrófa, a Karolinát pedig öregesnek érzem. nekem innen a Valentina tetszik, olyan dallamos(az öcsém amúgy Valentin) és a Tamara
fiúk közül a Valentin és Miron tetszik, egyik sem túl gyakori. a Krisztián számomra is borzalmas.
nem tudom mit van kiakadvan néhány válaszoló, mindenki számára vannak undorító nevek, nekem pl a Martin, egyszerűen ocsmány úgy ahogy van. attól, hogy valakinek nem tetszik a Krisztián még lehet ízlése, csak épp másmilyen.
Krisztián
Naptári napok:
Március 13.
Naptárban nem szereplõ névnapok:
Július 27.
November 12.
December 20.
Név jelentése:
Keresztény, Krisztushoz tartozó
Név eredete:
Latin eredetû, a Christianus névbõl
Ez a név nem szép?
Kérem szépen.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!