Szülők! Ti sem engedtétek volna el a lányotokat (16)?
OMG. 16évesen 7-kor otthon a helyed? Én 13éves vagyok és nekem azt mondják hogy 11-12-nél e legyek tovább sehol.
De ha olyan alkalom van akkor persze hogy elengednek, akár reggelig is. :). 12.-évesen voltam 1x egy rendes buliba hajnal 5-ig :D Szóval nem értem mit paráznak. :)
Sajnos vannak ilyen szülök akár a multbéli események miatt akár még ma is vallási nézetek miatt. Szerintem próbáld meg kideríteni hogy mi az oka és beszéld meg velük. De semmi képp se lázadj mert akkor még szobafogság is jöhet mellé :S. Ha pedig nem jönne össze a beszélgetés
akkor apukád biztosan megérti és ráveszi anyud hogy fogjon vissza egy kicsit a szigorból.
Sajnos vannak ilyen szülök akár a multbéli események miatt akár még ma is vallási nézetek miatt. Szerintem próbáld meg kideríteni hogy mi az oka és beszéld meg velük. De semmiképp se lázadj mert akkor még szobafogság is jöhet mellé :S. Ha pedig nem jönne össze a beszélgetés
akkor apukád biztosan megérti és ráveszi anyud hogy fogjon vissza egy kicsit a szigorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!