Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vagytok úgy, hogy végleg...

Vagytok úgy, hogy végleg megszüntettétek a kapcsolatot a sógorral/sógornővel?

Figyelt kérdés

Borzasztó szemét a sogorom. Noveremet folyton ellenem fordítja. Most pedig a szüleimet,de ők kiálltak mellettem. Ferfi létére élete a pletykálkodás, masok életében vajkalas, igy az enyémben is es a kis városunkban mar több embernek engem szapult, ami visszajut hozzam,es mindig tagad. Tobbszor hazugságon kaptam,de mindig kimagyarazza magát es en maradok alul, o pedig mindig karörvend.

Most pedig egy szívességet hantorgatott fel es családi vitat gerjesztett belole. Szüleimet nem tudja megvezetni,de engem megis lelkileg teljesen tönkretesz. Nem tudom megvédeni magam, okosan érvelni,mindig o jon ki jol es mar mesteri fokon uzi mindezt. Nem vagyok szimpatikus neki,de hogy ennyire Es ennyiszer atgazol rajtam mar őrjítő!

Nem szólok hozza, es kizartam a vonzáskörzetembol, az életemből. De ugy latom ez se zavarja, élvezi, még jobban dagad tole. Sajnos családi összejöveteleken muszaj látnom,de ott is szellemnek nezem.

Ezt lehet orokéleten at csinalni? Mas is jart igy??? Képtelen vagyok vele bármit is rendezni! Ez mennyire fogja megölni a családom? Szüleim mar most nehezen viselik ezt a legkört,de en nem hódolok be neki az is biztos!!

2020. febr. 29. 16:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Ha nem tud elő állni ész érvvel, magyarán "csak úgy bunkó" akkor ott gond lehet 🤣🤣🤣 kattos csórikám. 🤣🤣 Nevess rajta. Alázd porig ahogyan azt ő teszi. Tanuljon meg normális felnőtt fejjel gondolkozni. Ahogy elképzelem amiket leírtál eeeeez naaagyooon naaaagyoooooon gáz 😂 nevessél rajta és vedd észre a különbséget kettőtök között. Ő egy senki, akinek az ad örömet ha másnak rossz veled ellentétbe aki nem tesz semmi rosszat, ezt kapod. Ő egy nulla. Emberileg megbukott. A szerény véleményem ennyi. :)
2020. márc. 2. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!