Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben vagy valami gyanús?...

Ebben vagy valami gyanús? Nagyon féltékeny vagyok, és szomorú. Mit tehetnék hogy ne csaljon meg, és hogy az ujjam köré csavarjam ismét?

Figyelt kérdés

Annyira el vagyok keseredve, egyfolytában olyan érzésem van hogy a barátom megcsal és más lánnyal találkozgat:(

Igaz hogy mostanában sokat hisztiztem neki, de próbálok változni.

Tegnap telefonban azt mondta, hogy ha beszélgetni akarok ma vele, akkor csörgessem meg, visszahív.

Hát én meg is csörgettem negyed 4kor. De nem vette fel, nem is hivott vissza.

Aztán felhivtam olyan fél5körül. Mondta hogy melózni volt, és pont smst akart irni nekem.

(Ma volt először az autósműhelybe, ez csak nyári munka neki, de ma kezdett, és állitolag tegnap este tudta meg, hogy ma 7re be kell mennie)

szóval elmesélte hogy milyen volt a napja bent és mondta hofy hulla fáradt. Mondom oké akkor leteszem...erre Ő mondja, hogy nem akarja hogy letegyem, szóval dumáltunk még.

Holnap este nálam alszik, kérdeztem tőle, hogy holnap mikorra jön át.

Erre mondja hogy 3ra itt van.

Mondom "3ra? hogyhogy? máskor délelőtt jössz"

erre Ő:"TUdom, nekem is fura, de van egy meglepim számodra, amit elkell inzénem délelőtt, és délután azt kapod meg"

Hát nem igazán tudtam erre mit mondani neki.

De mondja hogy neki vasárnap reggel 10re megint mennie kell melózni a műhelybe, de ez még nem biztos.

Mondom "AZthittem legalább 11ig lustizunk"

erre ilyet szól, hogy akkor lehet hogy lemondja a melót, és akkor velem tud lenni.

Mondom :"MOndd meg nyugodtan ha nem férek össze a munkával"

erre Ő"Ugyan, haggyál már ezzel! Ez nemigaz"

Aztán mondja hogy majd elintézi a vasárnapot, és ha lerendezte akkor majd elmondja mit intézett

Szó szerint így fogalmazott.

De olyan szomorú vagyok, lehet hogy nem is szeret már és a meló csak kifogás:(

9hónapja járunk, ő20 én 17elmultam.

2010. júl. 23. 17:32
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

Munkahelyen többnyire nem lehet akkor telefonálni amikor akarunk. A férfiak nem értik a nők nyakatekert hisztijeit. Ezért van, hogy a hisztit 1. figyelmen kívül hagyják, 2. ha nagyon hisztis a nő akkor dobják.

Senkitől nem kérheted, hogy válasszon munka és közted, ez nem választás kérdése. Dolgozni muszáj, hogy megéljünk. Ma a munkahelyek szeretik kipróbálni a munkaerőt, behívják akár lehetetlen időpontban is. Nagyon fiatal lehetsz, ha a munkájára ennyire féltékeny vagy. S ha meg akarod tartani, akkor ahogyan írták előttem legyél türelmesebb. Holnapra öltözz fel szépen, legyél kellemesen illatos, tiszta, vidám, jó társaság. Ha tudsz főzni, akkor készíts neki valamit. Hidd el egy férfit (fiút) a hasán keresztül nagyon meg lehet fogni. Főleg ha azt az ételt egy csinos vidám nő készíti el és rakja eléjük. Elüldözni pedig azzal tudod, ha mindig számon kéred, hogy miért nem hív, hova megy, miért oda megy ahova, kivel megy, miért dolgozik ahelyett, hogy veled legyen.

2010. júl. 23. 19:03
 22/29 anonim ***** válasza:
28%

Na figyelj ide rám!

A leírásodból is látszik, hogy tiszta ideg vagy, először is próbálj megnyugodni!

Aztán: ne hallgass azokra, akik azt mondják, "hisztizel" - na van valami problémád, ha bánt, zavar valami, ha bizonytalan vagy, és ennek hangot adsz, az nem "hiszti". (Csak a nőket szeretik ezzel lerázni - pedig hisztis pasi is van annyi, hogy hajjaj...) De a kommunikáció a pároddal hatékonyabb lesz, ha nem vádaskodsz, nem feltételezéseket gyártasz (pl. hogy a munkája fontosabb) hanem higgadtan, őszintén elmondod, hogy mi bánt, miben, miért érzed magad bizonytalannak, és mit szeretnél. Közben ne vádold, ne minősítsd, hanem úgy fogalmazz (higgadtan!), hogy ettől és ettől úgy éreztem, hogy stb.

És szerintem is várd meg, mi lesz a meglepi ;)

2010. júl. 23. 20:00
 23/29 anonim ***** válasza:
53%
Ja még valami. Ha Tőled önmagadtól nem áll fejre, és nem csavarodik az ujjad köré, akkor fejre is állhatsz. Tapasztalat. Ha TE MAGAD úgy ahogy vagy, nem vagy elég jó neki (persze nyilván nem muszáj a legrosszabb formádat hozni, de érted, mire gondolok ;) ) akkor ha meg is változol, akkor sem leszel jó, és az nem is lesz hiteles. Szóval ne praktikákon törd a fejed, hogy hogyan kéne kibújni a bőrödből, hanem önmagad legjobb verzióját add ;)
2010. júl. 23. 20:18
 24/29 anonim ***** válasza:
66%
Hagyd, hogy mással is foglalkozzon rajtad kívül (nem lányokra gondolok), különben nem lesz hosszú távú a kapcsolat. Ne akard elcsábítani a munkától, inkább legyél vele türelmes, ha dolgozik, azzal sokkal többet érsz el nála.
2010. júl. 23. 20:55
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem kezeltesd magad mert ez már durva! Szerintem egy felnőtt ember miből éljen meg? Majd 30 évesen is megsértődsz hogy a párod a "munkát választja helyetted"? Kislány vagy még látszik. Ne csodálkozz ha megunja ezt a megaláztatást és elhagy... Akkor sírhatsz igazából... És szerintem már ezerszer írtál ide, mer tnagyon ismerős a stílusod, a korod is. Ha azóta sem bírtál megváltozni akkor nagyon reményltelen vagy.

Az egyik válaszoltótól kérdezném: ha ez nem hiszti akkor mi? Persze a problémákat el kell mondani de a kérdezőnek nincs problémája csak csinál magának.

2010. júl. 23. 21:11
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Te még nagyon-nagyon gyerek vagy.
2010. júl. 24. 01:31
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
Gondolom, vannak szüleid. Ők sem azért dolgoznak, hogy ne lássanak téged, hanem azért, hogy meg tudjatok élni. Ezt még egy óvodás is megérti. Ha te nem, és leragadtál egy kétéves érzelmi színvonalán, akkor menj pszichológushoz. Ezt nem bántásból írom. Profi módon rombolod szét a kapcsolatod.
2010. júl. 24. 07:22
 28/29 anonim válasza:
54%

Ha a barátod elment nyári munkára, igazán elmehetnél te is, biztos találsz vmit. Nah akkor kedvesem meg tudod, hogy milyen is dolgozni ;)

Én is most kezdtem el dolgozni, mint tesco pénztáros, nem vészes, de ha hívnak és munka van, akkor munka van. Én sem tudtam a betanulós időben, hogy mikor is megyek pontosan legközelebb. Ez sajnos ilyen.

Legyél türelmes, kedves és ne gondolj ilyen hülyeségekre, hogy más csaj.

Teljesen normális srác, ne rontsd el !!

örülj neki, hogy azért is melózik, hogy elvigyen ide-oda....

2010. júl. 24. 23:13
 29/29 anonim ***** válasza:
na mi lett végül?
2010. júl. 30. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!