Ebben vagy valami gyanús? Nagyon féltékeny vagyok, és szomorú. Mit tehetnék hogy ne csaljon meg, és hogy az ujjam köré csavarjam ismét?
Annyira el vagyok keseredve, egyfolytában olyan érzésem van hogy a barátom megcsal és más lánnyal találkozgat:(
Igaz hogy mostanában sokat hisztiztem neki, de próbálok változni.
Tegnap telefonban azt mondta, hogy ha beszélgetni akarok ma vele, akkor csörgessem meg, visszahív.
Hát én meg is csörgettem negyed 4kor. De nem vette fel, nem is hivott vissza.
Aztán felhivtam olyan fél5körül. Mondta hogy melózni volt, és pont smst akart irni nekem.
(Ma volt először az autósműhelybe, ez csak nyári munka neki, de ma kezdett, és állitolag tegnap este tudta meg, hogy ma 7re be kell mennie)
szóval elmesélte hogy milyen volt a napja bent és mondta hofy hulla fáradt. Mondom oké akkor leteszem...erre Ő mondja, hogy nem akarja hogy letegyem, szóval dumáltunk még.
Holnap este nálam alszik, kérdeztem tőle, hogy holnap mikorra jön át.
Erre mondja hogy 3ra itt van.
Mondom "3ra? hogyhogy? máskor délelőtt jössz"
erre Ő:"TUdom, nekem is fura, de van egy meglepim számodra, amit elkell inzénem délelőtt, és délután azt kapod meg"
Hát nem igazán tudtam erre mit mondani neki.
De mondja hogy neki vasárnap reggel 10re megint mennie kell melózni a műhelybe, de ez még nem biztos.
Mondom "AZthittem legalább 11ig lustizunk"
erre ilyet szól, hogy akkor lehet hogy lemondja a melót, és akkor velem tud lenni.
Mondom :"MOndd meg nyugodtan ha nem férek össze a munkával"
erre Ő"Ugyan, haggyál már ezzel! Ez nemigaz"
Aztán mondja hogy majd elintézi a vasárnapot, és ha lerendezte akkor majd elmondja mit intézett
Szó szerint így fogalmazott.
De olyan szomorú vagyok, lehet hogy nem is szeret már és a meló csak kifogás:(
9hónapja járunk, ő20 én 17elmultam.
Fúj, mi ez az egész? Egy tinilány alaptalan nyavalygása...
Ti nők, miért láttok bele minden kis dologba ennyi ostobaságot, hogy "megcsal" meg hogy "biztos nem szeret már".
Az ég szerelmére, csak új munkája van, ennyi az egész!!
Hogy lehetsz ennyire bizalmatlan?
Meg hogy mondhatsz neki olyat hogy "MOndd meg nyugodtan ha nem férek össze a munkával?"
Látszik hogy kis csitri vagy még, aki nem tudja mi az hogy dolgozni.
Szerintem pedig fut utánad...és szeret. Látszik, hogy most nem érted, de ha idősebb leszel, fogod. Én sem mondom le a munkámat a pasim miatt, mert kell a pénz (gondolom neked is jól esik, ha meghív valahova, stb.), pedig én lány vagyok. Szóval ne hisztizz! És bízz benne, mert tutira igazat mond!
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!