Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebben vagy valami gyanús?...

Ebben vagy valami gyanús? Nagyon féltékeny vagyok, és szomorú. Mit tehetnék hogy ne csaljon meg, és hogy az ujjam köré csavarjam ismét?

Figyelt kérdés

Annyira el vagyok keseredve, egyfolytában olyan érzésem van hogy a barátom megcsal és más lánnyal találkozgat:(

Igaz hogy mostanában sokat hisztiztem neki, de próbálok változni.

Tegnap telefonban azt mondta, hogy ha beszélgetni akarok ma vele, akkor csörgessem meg, visszahív.

Hát én meg is csörgettem negyed 4kor. De nem vette fel, nem is hivott vissza.

Aztán felhivtam olyan fél5körül. Mondta hogy melózni volt, és pont smst akart irni nekem.

(Ma volt először az autósműhelybe, ez csak nyári munka neki, de ma kezdett, és állitolag tegnap este tudta meg, hogy ma 7re be kell mennie)

szóval elmesélte hogy milyen volt a napja bent és mondta hofy hulla fáradt. Mondom oké akkor leteszem...erre Ő mondja, hogy nem akarja hogy letegyem, szóval dumáltunk még.

Holnap este nálam alszik, kérdeztem tőle, hogy holnap mikorra jön át.

Erre mondja hogy 3ra itt van.

Mondom "3ra? hogyhogy? máskor délelőtt jössz"

erre Ő:"TUdom, nekem is fura, de van egy meglepim számodra, amit elkell inzénem délelőtt, és délután azt kapod meg"

Hát nem igazán tudtam erre mit mondani neki.

De mondja hogy neki vasárnap reggel 10re megint mennie kell melózni a műhelybe, de ez még nem biztos.

Mondom "AZthittem legalább 11ig lustizunk"

erre ilyet szól, hogy akkor lehet hogy lemondja a melót, és akkor velem tud lenni.

Mondom :"MOndd meg nyugodtan ha nem férek össze a munkával"

erre Ő"Ugyan, haggyál már ezzel! Ez nemigaz"

Aztán mondja hogy majd elintézi a vasárnapot, és ha lerendezte akkor majd elmondja mit intézett

Szó szerint így fogalmazott.

De olyan szomorú vagyok, lehet hogy nem is szeret már és a meló csak kifogás:(

9hónapja járunk, ő20 én 17elmultam.

2010. júl. 23. 17:32
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%

Fúj, mi ez az egész? Egy tinilány alaptalan nyavalygása...

Ti nők, miért láttok bele minden kis dologba ennyi ostobaságot, hogy "megcsal" meg hogy "biztos nem szeret már".

Az ég szerelmére, csak új munkája van, ennyi az egész!!

Hogy lehetsz ennyire bizalmatlan?

Meg hogy mondhatsz neki olyat hogy "MOndd meg nyugodtan ha nem férek össze a munkával?"

Látszik hogy kis csitri vagy még, aki nem tudja mi az hogy dolgozni.

2010. júl. 23. 17:42
 12/29 anonim ***** válasza:
74%
fasza hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz, hogy majd úgyis a munkát választja...gratula. ilyen hozzáállású csaj mellett én is inkább a munkába menekülnék...
2010. júl. 23. 17:44
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pedig fut utánad...és szeret. Látszik, hogy most nem érted, de ha idősebb leszel, fogod. Én sem mondom le a munkámat a pasim miatt, mert kell a pénz (gondolom neked is jól esik, ha meghív valahova, stb.), pedig én lány vagyok. Szóval ne hisztizz! És bízz benne, mert tutira igazat mond!

19/L

2010. júl. 23. 17:45
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Úr isten, nincs olyan, hogy választ. Ha hívják dolgozni, akkor menni kell, ennyi! Nagyon éretlen vagy..
2010. júl. 23. 17:46
 15/29 A kérdező kommentje:
de kérlek adjatok tippeket, hogy akkor hogyan tehetném széppé és káprázatossá neki a holnap estét-éjszakát... hogy lelazítsam de jó legyen neki és élvezze:$
2010. júl. 23. 17:52
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Igazuk van az előttem szólóknak. Te még úgy látszik nem igazán tudod, mennyire nehéz munkához jutni, s meg is tartani azt. Te írtad, hogy most volt az első munkanapja. Én is kapásból elvállalnám a vasárnapot, hiszen így szerezhetnék jó pontot a főnökömnél. Te meg egyből jössz a butaságaiddal, nemhogy örülnél, hogy végre van munkája. Ne aggódj már ennyire, nem más nő van a dologban, csak egyszerűen meg szeretné tartania a munkahelyét, neked meg ezt maximálisan támogatnod kellene, nem nyavalyogni hogy most akkor nem lesztek együtt 11-ig. Amikor már belerázódik, akkor biztosan többet lesztek megint együtt. Az elején mindenkinek nehéz összeegyeztetni az új munkahelyet és a kapcsolatát. Te meg még adsz is neki okot a féltékenységeddel, meg a hisztiddel. Van most neki elég baja nélküled is, s ezt most nem kell félreérteni. Legyél türelmesebb, s várd meg a meglepetést is. Lehet olyan valami, amit nem most tervezett, de most jön neki össze. Aztán írj, hogy mi történt, s hallgass az okosabbakra. Legyél nagyon kedves, laza, este se faggasd, hanem csak egyszerűen szeresd és kész. Nem kell semmit sem erőltetni, és legfőképp ne rontsd el az estét a hisztiddel.
2010. júl. 23. 17:52
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Ez a helyzet, ha az ember dolgozik, alkalmazkodni kell a munkaidejéhez. Ne haragudj, szerintem tényleg túlreagálod, és hisztizel is. Sokkal megértőbb légy, és akkor tuti nem fog megcsalni! Nekem nem gyanús, amit leírtál.
2010. júl. 23. 18:06
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Te tiszta bolond vagy, ne csinálj saját magadnak drámát. Te magad fogod tönkretenni a kapcsolatot, ha nem veszed lazábbra. A munkahely nem egy olyan hely, ahova akkor megyek amikor kedvem tartja, hanem akkor amikor kell. Ezt jobb ha megszokod. Később mi lesz? Ha majd együtt éltek és dolgozni megy akkor biztos megcsal és azért veszekszel majd vele, ha meg nem megy el akkor azért mert nem hoz haza egy fillért sem. Ne túlozd el!
2010. júl. 23. 18:06
 19/29 A kérdező kommentje:
meg most kértem tőle bocsánatot smsbe, h hisztiztem. De kb. vissza sem ír:( vagy késön reagál vagy alig irt vissza:S ebből is gnodlom hogy már nem érdeklem
2010. júl. 23. 18:19
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Érdekled, csak nem ér rá állandóan veled foglalkozni, ez a felnőttek világa. Ha nem tudsz ehhez hozzászokni, akkor fog majd lelépni. A munka sajnos olyan, hogy nem lehet lemondani, átszervezni. Ne zaklasd folyton, hagyd, hogy ő irányítson, így az agyára fogsz menni! Hidd el, teret kell engedni a másiknak, hosszú távon csak úgy működhet. Biztosan szeret, de most új dolgokkal kell megbírkóznia, és ebben támogatni kell, nem feszültséget kelteni. Ez a nem válaszolt azonnal az sms-emre elég gyerekes, majd válaszol, ha ráér, vagy majd megbeszélitek, amikor találkoztok, ezen ne parázz.
2010. júl. 23. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!