Csinál ilyet egy barát?
Mondjuk nekem nem kéne a "lerágott csont", de előfordul ilyen szitu.
A csaj tudja, hogy te hogy érzel?
Én biztos nem csinálnék ilyet...
Velem is volt hasonló szitu. Az egyik ismerősöm járni szeretett volna a volt barátommal. Megtisztelt azzal, hogy felhívott és elmondta, hogy ismerkedik sráccal, és volna-e kifogásom, ha járnának, mert ha igen, akkor ő ezt tiszteletben tartja.
Mondtam neki, hogy köszönöm, hogy megkérdezett és "áldásomat" adtam a kapcsolatukra, és sok sikert kívántam nekik. De!! Én nem szerettem már a srácot.
Nem tudom, hogyan érintett volna a kérése, ha még szeretem a fiút, úgyhogy nem is tudom, hogyan reagáltam volna.
Szerintem ha tényleg megkedvelték egymást, és szeretnének együtt járni, akkor az a tisztességes, ha megkérdez téged. A másik pedig, ha tudnám, hogy a barátnőm még szerelmes a volt párjába, akkor nem foglalkoznék a sráccal, mert nem akarnék fájdalmat okozni a barátnőmnek.
Most őszintén?
Valószínű...
Ha valaki a barátnőd akkor nem kavar a volt barátoddal, miattad...
Főleg, hogy még szereted is!
Kérdezném egyes válaszolóktól: Miért kéne örülni a boldogságának annak a srácnak akit szeret és ráadásul a barátnőjével jön össze? Az ilyen nem barátnő...
Nem hiszek ebben a "a barátnőm ex pasija tabu" dologban, de ha valaki a barátnődnek mondja magát, nem teszi ezt veled. És lehet, hogy túl kell lépni, de az nem olyan könnyű!
Szóval a válaszom: AZ ILYEN NEM BARÁTNŐ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!