Miért olyan rossz ha mások elhúznak melletted az életben?
Abban igazuk van az előttem szólóknak, hogy tenni kell a sikerért, viszont azért, hogy valaki megtalálja az igazit, nem sokat tud tenni.. az alakul magától. Én 24 vagyok, sose volt normális párkapcsolatom, sose voltam szerelmes, de ahogy látom magam körül az insta-kompatibilis párokat akik a cukormáz mögött csalják, marják egymást, egyre inkább azt érzem, hogy jó nekem szingliként :D
A papír meg mindegy, amíg szereted amit csinálsz és meg tudsz élni belőle. (írom ezt úgy, hogy csak egy érettségim van meg sza.r munkám és most próbálok egyetemre bekerülni..)
24/N
Ezt csak te éled meg így, főleg ha közösségi oldalon mutatott képet akarsz összehasonlítani a te valóságoddal.
Senkinek sem tökéletes az élete.
nem az a rossz, hanem amikor tudod, hogy méltatlanul húznak el melletted. Hátszéllel, lobogó fülekkel, de egyébként emberileg hatalams hiáztusokkal hozzád képest. Te dolgozol, dolgozol, mert sok teher van rajtad, és hiába a kiváló képesség, a tehetség, a végzettség, nem te kellesz, hanem egy középszerű senki, aki valakinek a valakije.
Na ez a szar.
Ne masokhoz hasonlitsd magad.
A masik embernek nem ugyan azok a lehetosegek jutottak, lehet jobb a csaladi hattere, lehet mas korokben mozog, stb.
Nekem is vannak ismeroseim akik elhuztak mellettem az eletben de nem is ugyan onnan indultunk.
Van olyan aki fiatalabb nalam es mar 2 gyereke van, haza de a szulei gazdagok es kapott/ orokolt hazat, kapott uj autot es lehet a felesege is nagyreszben a penz miatt van vele.
Az en szuleim szegenyek, nem kaptam sem autot, sem hazat. Most gyujtunk a felesegemmel hazra, az auto mar megvan. Az biztos hogy a felesegem nem a penz miatt van velem :)
Nincs kapcsolatod? probalkozz tobbet. Ha eddig 1 randid sem volt akkor 1 randi is mar fejlodes.
Nincs jo munkad? keress jobbat es ha csak egy interjud lesz mar azzal is elorebb vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!