Mire véljem ezt a "ő csak egy kitalált személy" dolgot?
Szóval, a párom nincs fent iwiwen, mert nem akar fent lenni. Tegnap lebukott, hogy egy lány iwiwjét használja, onnan nézi az ismerőseit és engem.
Rákérdeztem, hogy ki az a lány (a vezetéknevét nem tudtam megnézni), de nem mondta el. Azt hittem, hogy egy ex, halott rokon stb., de azt mondta hogy ez a nő nem létezik, ezt csak ő kreálta.
Többet néztem ki belőle, nemsokára 28 éves lesz.
Vannak ilyenek, tényleg. Én is ismertem egy személyt, aki állnéven "kutakodott". Szerintem beteges egy kissé. A párod csak az iwiw-en csinálja ezt? Mert vannak, akik más társkereső, beszélgetős oldalakon is...
Egyébként nem értem, az iwiw-nek pont az a lényege, hogy rálelj olyan ismerősökre is, akiket régen láttál,talán nem is tudnál felőlük egyébként semmit, s tartsd a kapcsolatokat az ismerősiddel, tudj érdeklődni felőlük,
stb. Szóval, ha ezt állnéven teszi valaki, akkor mi értelme????? Keresgélni úgy is lehet, ha nem állnéven vagy.
Szóval itt valami nem stimmel. Én elbeszélgetnék vele. De ez csak az én véleményem.
"sokan csinálnak hasonlókat, akik nem kívánják megosztani az életüket a világgal, viszont néha rá akarnak nézni másokra"
Hát, ez nem valami fair... de ezek szerint sokak szerint elfogadható. Szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!