Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valami következménye ha...

Lehet valami következménye ha a gyerekkel elhagyom az élettársam? Mit tud tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon megromlott a kapcsolatunk,és el akarom hagyni. Van hová mennem. De a párom folyamatosan fenyeget hogy én ta..rodjak,de a gyereket nem vihetem sehova. A kislányunk 9éves,nagyon anyás és soha nem hagynám el!!!

2020. febr. 4. 22:21
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt olvastátok, hogy márc.15-vel ki kell költözniük, és az apa albérletbe akar menni? Hová viszik hozzá vissza a gyereket? A gyerek lakóhelye meg fog szűnni az eladás miatt.
2020. febr. 5. 10:40
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

"Kiskorú lakóhelyének önkényes megváltoztatása."

A kiskorúnak márciustól nem lesz lakóhelye, a közös ingatlant eladták, mindenképpen költözniük kell, együtt vagy külön-külön.

2020. febr. 5. 10:46
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Végre valaki, aki érti.
2020. febr. 5. 10:51
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak egy szimpla zsarolás, és ellened szól.

Átéltem hasonlót, egy óvodás gyerekkel. Nálunk az volt, hogy megkértem, költözzön el. Erre mindig az volt a válasza, hogy jó, de viszi a gyereket is. Éreztem, hogy ez csak zsarolás a részéről, mert amúgy nem sokat foglalkozott a gyerekével. Aztán egyszer azt találtam mondani, hogy jó, vigye, végül is az apja, rossz helye nem lesz, és én legalább szabad leszek, nyugodtan mehetek bulizni, és máris pakolom a gyerek cuccait... na, rögtön nem akarta már magával vinni.

2020. febr. 5. 15:25
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj legalább telefonnal hangfelvételt készíteni amikor fenyeget, vagy veszekedtek, hogy legyen bizonyíték. Kérdezz meg ügyvédet és költözzetek! Láthatást biztosítsd, de nem hiszem hogy nagyon kitartó lesz ha amúgy sincs pénze. Egyedül leégve nem fog tudni albérletet sem fizetni. Munkája van egyáltalán?
2020. febr. 5. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!