Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet valami következménye ha...

Lehet valami következménye ha a gyerekkel elhagyom az élettársam? Mit tud tenni?

Figyelt kérdés
Nagyon megromlott a kapcsolatunk,és el akarom hagyni. Van hová mennem. De a párom folyamatosan fenyeget hogy én ta..rodjak,de a gyereket nem vihetem sehova. A kislányunk 9éves,nagyon anyás és soha nem hagynám el!!!

2020. febr. 4. 22:21
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Soha semmilyen körülmények között nem hagynám el a gyermekem!
2020. febr. 5. 01:09
 12/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem nem lesz ennek semmilyen negatív következménye a gyerekelhelyezés során. Így, hogy fenyeget, tényleg menjetek, amilyen gyorsan csak tudsz. Nehogy még a végén valami baj legyen!

Különben is, hogy gondolta, hogy a gyerek ott marad nála? Hiszen márciustól kezdve nem tudna lakhatást biztosítani magának meg a gyereketeknek. Onnantól kezdve úgysem lehetne nála. Ez abszurd.

2020. febr. 5. 01:49
 13/25 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem azonnal add be a válást, nem ő lenne az első, aki hitelt vesz fel a feleség tudta nélkül, majd rákerül a házasság miatt asszony nevére is... Én nem kockáztatnék, ha hitelt akar felvenni, megoldja így vagy úgy, szeretnek segíteni csalni a hitelügyintézők ahogy csak tudnak. Add be azonnal a válást, vele együtt a gyermekelhelyezést! Persze ha biztos nem akarsz vele lenni, de ahogy látom ez eldőlt
2020. febr. 5. 05:34
 14/25 anonim ***** válasza:
83%
Bármit, ahogy te is. De miért áldozata ennek megint egy gyerek?!
2020. febr. 5. 08:42
 15/25 anonim ***** válasza:
59%
Emberek, olvassatok nmár, az istenért! ÉLETTÁRSA van, még csak hozzá sem ment!
2020. febr. 5. 08:42
 16/25 anonim ***** válasza:
90%
Ha el kell költözni márciusban, akkor mégis hol hagynád ott a gyereket? Ezt ő hogy gondolja? Nincs lakás, te meg biztosítasz a gyermekednek lakhelyet.
2020. febr. 5. 08:46
 17/25 anonim ***** válasza:
13%
Igen, lehet. Kiskorú lakóhelyének önkényes megváltoztatása. Ha apuka feljenet, rendőrséggel viszik vissza a gyereket hozza és az esélyeid egy gyermekelhelyezési pernél kb nullára csökkennek. Tetszik, nem tetszik, ő a gyerek apja és konkrétan veled azonos jogokkal rendelkezik. Ennek köze nincs ahhoz, hogy házasok vagytok, vagy se, csupán ahhoz, hogy a gyereknek ő a masik szuloje. Amit tehetsz, az az, hogy besetelasg a gyamhivatalba es megkerdezed, mi a teendő. Illetve mehetsz a bíróságra, sürgős, soron kívüli ideiglenes gyermekelhelyezési kerni. Ezt indokolni kell és a szóban bánt, mindenért engem okol és a link alak nem eleg indok ehhez
2020. febr. 5. 09:23
 18/25 anonim ***** válasza:
24%

nem árt, ha ezekről a fenyegetésekről van felvételed

de alapvetően mindig lesz joga meglátogatnia a gyerekét. ha nagyon rossz helyzetben van, akkor is a jelenlétedben, de meglátogathatja. Mert az ő gyereke is, nem csak a tiéd!!

2020. febr. 5. 10:03
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem a gyereked apját se hagyd el, ha nem csal meg.

Veszekedés ide oda, minden megbeszélhető, a többi meg csak pénz.. Idővel kifizetitek, és túllesztek ezen!!!

Ne menekülj, és ne hátrálj ki!

Maradj erős, és tartsd össze azt a családot!

Később is bosszút állhatsz a férjeden, ha nem sikerül neki megbocsátanod, hogy most ilyen, viszont a gyereked csak egyszer gyerek. Nem kell a gyereket ellenehangolni, sem vígasztalódni rajta, de ha nem te menekülsz el, akkor jobb vagy nála! Idővel le fog lépni magától, vagy megbékél, és megváltozik!

2020. febr. 5. 10:16
 20/25 anonim ***** válasza:
8%

# 15

Nincs jelentősége a jogi formulának, ha közös gyerekük van... mert a gyerek szempontjából nem oszt nem szoroz, hogy most élettárs, vagy házastárs, vagy csak ismerős.

2020. febr. 5. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!