Az egyik fél akar gyereket, a másik nem. Mi lehet ebből?
Sziasztok! A történet dióhéjban: 10 éve házasok vagyunk, a gyerekvállalástól mindketten elzárkóztunk. Én egy ideje nagyon rágódom ezen, és egyre inkább úgy érzem mégis jó lenne egy gyerek. A férjem továbbra is teljesen kizártnak tartja.
Van itt olyan, aki hasonló cipőben járt? Mi lett a történet vége?
Igen.
Válás.
Nem haraggal váltunk el, de nem lehet úgy együtt élni, hogy az egyik fél ilyen áldozatot hozzon a másikért. Ez azt jelenti, hogy teljesen ás az elképzelésük az életről, hosszú távon nem vezetne jóra. Ha mégis lenne gyerek, az is jó eséllyel megmérgezné a kapcsolatot, és ha nem lenne, az meg valószínűleg még nagyobb keserűséget okozna.
Mi nem veszekszünk ezen (legalábbis még nem). Fura dolog ez, mert még kb. 1 évvel ezelőtt is teljesen kizártnak tartottam, hogy gyereket akarjak. Mostanában (néhány hónapja) motoszkál a fejemben ez a gondolat.
Nem vagyok boldogtalan, és elégedett vagyok az életünkkel. Le tudnám így is élni az életemet. De azért ott van a fejemben az a "mi lenne ha mégis" gondolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!