Elveheti az apuka a gyereket tőlem, ha elköltözök és a kislányt magammal viszem? A bíróság dönthet az ő javára emiatt?
Én meg azt bírom,amikor látatlanba védik az apukákat a második asszonykák,csak mert elvált pasival van dolguk(vagy éppen szeretők,vagy egy családot dúltak fel).
Hát közlöm,hogy az apukák min 80%-a felelőtlen semmire kellő,akiktől nem ok nélkül akar elválni a feleségük.És,hogy a gyerekük mennyire nem fontos nekik,csak a bosszú eszközeként használják,az csak később derül ki,amikor büdös fizetni egy normális összegű tartásdíjat,vagy venni ezt-azt a gyereknek,vagy egyszerűen az idejüket rászánni,leülni tanulni vele..stb..Csak addig fenyegetőznek,amíg látják,hogy ezzel sakkba tudják tartani a feleségüket.Undorító egy viselkedés ez.Ahol nem ez a felállás,ott nem ide tesz fel kérdést a kétségbe esett feleség.
Nem kell megijedni egyetlen sz@rházitól sem én csak azt mondom.Ha úgy érzed lehetetlen vele élni,mert olyan életmódot folytat,ne tartson vissza a fenyegetőzése,hogy elveszi agyereket.Egyszerűen vidd magaddal,nem kell megkérdezni.Aztán menj be a bíróságra,ott kapsz segítséget.
amúgy hazaköltözhetsz nyugodtan,vidd a gyereket is.de ha az apa látogatni akarja vagy elvinni esetleg add neki oda.beadsz egy papirt a biróságra h gyermekelhelyezést szeretnél kérni,nekünk 3 havonta kellett járni.
Nem fogom tiltani a láthatást, de félek attól, hogy elviszi és nem hozza vissza. :(
Akkor ne add oda!Hidd el nem leszel a bíróságon egyedi eset ezzel,ismerik ezt a fajtát ott mint a rosszpénzt.
Ne ijedj meg tőle!
19:57!Nem,egyik sem vagyok,sajnálom.:)(Te biztos valami mágus vagy,hogy az éteren keresztül mindenkit kitudsz ismerni.)
És direkt kihangsúlyoztam,hogy nem biztos,hogy nincs igazad.
Nem vitatkozom,én csak úgy gondolom,nem csak egy oldala van a dolognak.
"Én meg azt bírom,amikor látatlanba védik az apukákat a második asszonykák,csak mert elvált pasival van dolguk(vagy éppen szeretők,vagy egy családot dúltak fel)."
Nehogy egyszer Te is hasonló helyzetbe kerülj!
Elviheted, de nagyon sok problémád lehet belőle:
1. Ha elviszed a gyereket apukának biztosítanod kell a láthatást , mert ha ezt nem teszed a bíróságon felhozhatja ellened!
2. Ha odaadod félő, hogy nem hozza vissza. A bíróságon felhozhatja ellened, hogy ő neveli a gyereketeket már x ideje.
3. Mindennek a gyerek issza meg a levét!
Mindenképpen konzultálj egy ügyvéddel és add be a gyerekelhelyezési pert!
Én is ebben a helyzetben voltam 2 évig tűrtem, mert nem mertem elköltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!