Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elveheti az apuka a gyereket...

Elveheti az apuka a gyereket tőlem, ha elköltözök és a kislányt magammal viszem? A bíróság dönthet az ő javára emiatt?

Figyelt kérdés
Az apuka soha nem foglalkozott a kislányunkkal, csak mindig fenyegetett, hogy én mehetek de a kislány marad vele. Lelkileg folyamatosan kikészít emiatt. Költözni szeretnék, de merek, nehogy elveszítsem a kislányunkat.
2010. júl. 22. 19:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk házasok, és jelenleg albérletben lakunk. Én édesanyámhoz költöznék haza. Neki saját lakása van.
2010. júl. 22. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
amúgy hazaköltözhetsz nyugodtan,vidd a gyereket is.de ha az apa látogatni akarja vagy elvinni esetleg add neki oda.beadsz egy papirt a biróságra h gyermekelhelyezést szeretnél kérni,nekünk 3 havonta kellett járni.
2010. júl. 22. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
76%

Én meg azt bírom,amikor látatlanba védik az apukákat a második asszonykák,csak mert elvált pasival van dolguk(vagy éppen szeretők,vagy egy családot dúltak fel).

Hát közlöm,hogy az apukák min 80%-a felelőtlen semmire kellő,akiktől nem ok nélkül akar elválni a feleségük.És,hogy a gyerekük mennyire nem fontos nekik,csak a bosszú eszközeként használják,az csak később derül ki,amikor büdös fizetni egy normális összegű tartásdíjat,vagy venni ezt-azt a gyereknek,vagy egyszerűen az idejüket rászánni,leülni tanulni vele..stb..Csak addig fenyegetőznek,amíg látják,hogy ezzel sakkba tudják tartani a feleségüket.Undorító egy viselkedés ez.Ahol nem ez a felállás,ott nem ide tesz fel kérdést a kétségbe esett feleség.

Nem kell megijedni egyetlen sz@rházitól sem én csak azt mondom.Ha úgy érzed lehetetlen vele élni,mert olyan életmódot folytat,ne tartson vissza a fenyegetőzése,hogy elveszi agyereket.Egyszerűen vidd magaddal,nem kell megkérdezni.Aztán menj be a bíróságra,ott kapsz segítséget.

2010. júl. 22. 19:57
 14/22 A kérdező kommentje:

amúgy hazaköltözhetsz nyugodtan,vidd a gyereket is.de ha az apa látogatni akarja vagy elvinni esetleg add neki oda.beadsz egy papirt a biróságra h gyermekelhelyezést szeretnél kérni,nekünk 3 havonta kellett járni.

Nem fogom tiltani a láthatást, de félek attól, hogy elviszi és nem hozza vissza. :(

2010. júl. 22. 20:00
 15/22 anonim ***** válasza:
48%

Akkor ne add oda!Hidd el nem leszel a bíróságon egyedi eset ezzel,ismerik ezt a fajtát ott mint a rosszpénzt.

Ne ijedj meg tőle!

2010. júl. 22. 20:11
 16/22 anonim ***** válasza:
80%

19:57!Nem,egyik sem vagyok,sajnálom.:)(Te biztos valami mágus vagy,hogy az éteren keresztül mindenkit kitudsz ismerni.)

És direkt kihangsúlyoztam,hogy nem biztos,hogy nincs igazad.

Nem vitatkozom,én csak úgy gondolom,nem csak egy oldala van a dolognak.

2010. júl. 22. 21:11
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Nem írom le az apukát, a kérdezőnek próbálok segíteni.
2010. júl. 22. 21:34
 18/22 anonim ***** válasza:
90%
Igen,az láttam.Én is.
2010. júl. 22. 21:54
 19/22 anonim ***** válasza:

"Én meg azt bírom,amikor látatlanba védik az apukákat a második asszonykák,csak mert elvált pasival van dolguk(vagy éppen szeretők,vagy egy családot dúltak fel)."

Nehogy egyszer Te is hasonló helyzetbe kerülj!

2010. júl. 26. 11:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Elviheted, de nagyon sok problémád lehet belőle:

1. Ha elviszed a gyereket apukának biztosítanod kell a láthatást , mert ha ezt nem teszed a bíróságon felhozhatja ellened!

2. Ha odaadod félő, hogy nem hozza vissza. A bíróságon felhozhatja ellened, hogy ő neveli a gyereketeket már x ideje.

3. Mindennek a gyerek issza meg a levét!

Mindenképpen konzultálj egy ügyvéddel és add be a gyerekelhelyezési pert!

Én is ebben a helyzetben voltam 2 évig tűrtem, mert nem mertem elköltözni.

2010. júl. 26. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!