Elvárhatom a páromtól, hogy ő lássa el a házimunkát?
A páromnak rugalmas a munkaideje, heti pár óráját veszi csak igénybe.Én eljárok minden nap rendesen dolgozni.
Mindig mondom, hogy amira hazajövök legyen szépen kitakarítva, de sosem csinálja meg.Ha megcsinálja, akkor is trehányul.Ennyire nem akar nekem segíteni, vagy a férfiakat ilyenre nem lehet megkérni?Van két állatunk a lakásban, egy kutya és egy vadászgörény és hát elég sokat kell takarítani.
Mindegy, már lenyugodtam.Csak néha rámjön ilyen hisztiroham.:)Már több mint négy éve vagyunk együtt, nem hiszem, hogy meg fog még valaha változni.Amúgy más gond nem nagyon van vele.:)
Köszi a válaszokat!
Nálunk volt már rá példa, hogy a párom munkaideje lazább volt, mint az enyém, egy rossz szavam sem lehet.Tudta, hogy nagyon fáradt leszek, mire hazaérek, szépen kitakarított és főzött finom vacsit nekem!:)
Függ a nevelésétől szerintem...ha anyuci pici fiacskája, akinek még a falatot is megrágja anyuci, nehogy a torkán akadjon, attól nem várhatsz el szerintem ilyet.
Mondd meg neki, hogy neked ez hatalmas segítség lenne, egyezzetek meg legfeljebb, hogy melyek azok a házimunkák, amiket meg tud, és hajlandó is megcsinálni!
utálom az ilyen link pasikat. Nem elég, hogy férfi léátére otthon hesszel, még a háztartást sem csinálja!
Vedd szigorúbban!!!!
Mert különben a nyakadra nő és kihasznál.
Így van, ne dolgozz helyette.
Ha nem változik, én szakítanék.
Te honnan tudod, hogy én nem szeretem?Ezt az írásomból leszűrted?Te a pároddal békében és boldogságban éltek, soha egy hangosabb szó stb.Mi nagyon ritkán veszekszünk, de most kicsit felment bennem a pumpa, azért tettem fel a kérdést.
Ja és felvetődhet a kérdés, hogy talán ő nem szeret, mert nem hajlandó nekem segíteni...Szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!