Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvárhatom a páromtól, hogy ő...

Elvárhatom a páromtól, hogy ő lássa el a házimunkát?

Figyelt kérdés

A páromnak rugalmas a munkaideje, heti pár óráját veszi csak igénybe.Én eljárok minden nap rendesen dolgozni.

Mindig mondom, hogy amira hazajövök legyen szépen kitakarítva, de sosem csinálja meg.Ha megcsinálja, akkor is trehányul.Ennyire nem akar nekem segíteni, vagy a férfiakat ilyenre nem lehet megkérni?Van két állatunk a lakásban, egy kutya és egy vadászgörény és hát elég sokat kell takarítani.

2010. júl. 22. 18:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
48%
Ez nehez kerdes, mert egyfelol otthon van es valamilyen szinten elvarhato lenne, bar nem olyan hangnemben, hogy "mire hazajovok, legyen szepen kitakaritva" (mikor ezt olvastam az irasodban, azt hittem, hogy ferfi vagy). Masfelol en nokent sem takaritanek allatok utan. Eleg a gyerek utan, az allat meg kintre valo. Szerintem bent tartott allatnal szinte sosem lesz tisztasag, rend, mert akkor napi 24 oraban kellene a szort takaritani. Bar ti vallaltatok, hogy bent tartotok allatot, igy ugy fair, ha mindketten tesztek a tisztasagrol. Ez nem nem kerdese, hanem hogy epp ki er ra megfogni a munkat. A ferfinek semmi mas dolga nincs heti par ora munkan kivul, illene takaritania, amikor epp neki engedi ideje.
2010. júl. 22. 19:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Mindegy, már lenyugodtam.Csak néha rámjön ilyen hisztiroham.:)Már több mint négy éve vagyunk együtt, nem hiszem, hogy meg fog még valaha változni.Amúgy más gond nem nagyon van vele.:)

Köszi a válaszokat!

2010. júl. 22. 19:01
 13/17 anonim ***** válasza:
56%

Nálunk volt már rá példa, hogy a párom munkaideje lazább volt, mint az enyém, egy rossz szavam sem lehet.Tudta, hogy nagyon fáradt leszek, mire hazaérek, szépen kitakarított és főzött finom vacsit nekem!:)

Függ a nevelésétől szerintem...ha anyuci pici fiacskája, akinek még a falatot is megrágja anyuci, nehogy a torkán akadjon, attól nem várhatsz el szerintem ilyet.

Mondd meg neki, hogy neked ez hatalmas segítség lenne, egyezzetek meg legfeljebb, hogy melyek azok a házimunkák, amiket meg tud, és hajlandó is megcsinálni!

2010. júl. 22. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
63%

utálom az ilyen link pasikat. Nem elég, hogy férfi léátére otthon hesszel, még a háztartást sem csinálja!

Vedd szigorúbban!!!!

Mert különben a nyakadra nő és kihasznál.

Így van, ne dolgozz helyette.

Ha nem változik, én szakítanék.

2010. júl. 22. 19:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem te nem szereted ezt a pasit. Úgy beszélsz róla, hogy... na mindegy, a te dolgod. Én nem sokáig viselnélek el, pedig nő vagyok.
2010. júl. 22. 22:16
 16/17 A kérdező kommentje:

Te honnan tudod, hogy én nem szeretem?Ezt az írásomból leszűrted?Te a pároddal békében és boldogságban éltek, soha egy hangosabb szó stb.Mi nagyon ritkán veszekszünk, de most kicsit felment bennem a pumpa, azért tettem fel a kérdést.

Ja és felvetődhet a kérdés, hogy talán ő nem szeret, mert nem hajlandó nekem segíteni...Szóval ennyit erről.

2010. júl. 23. 04:40
 17/17 anonim ***** válasza:
Mégis mit vársz,te választottad őt nem mi,tudtad hogy milyen,neki csak kellet egy háztártási gép,az meg a te bajod hogy az is lettél...
2010. júl. 23. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!