Milyen gyakran látogatod a párod családját?
Én nem szívesen megyek,mert teljesen más mentalitásban élnek,mint amit az én családomban megszoktam. Párom kb 2 havonta megy, én évente 2x megyek vele. Én viszonylag gyakran járok a szüleimhez, 2-3 hetente. Ő kb 2 havonta jön velem. Nem csinálunk ebből problémát, van hogy egyszerre megyünk a szüleinkhez, tehát azt mondja az anyjának, hogy énis most a családommal vagyok. Anyukámék 60 kmre laknak, az ő szülei meg 120 kmre.
Én azért járok gyakran,mert van 2 családi kutyánk, a párom meg szinte muszájból megy,mert az anyja elvárja. Elvárná az anyja,hogy énis mindig menjek vele, de nekem ez az évi 2 alkalom bőven elég. Egyébként neki elváltak a szülei+nagyszülőket is látogatni kell szóval az 2 nap ide oda futásból áll,mikor meglátogatja őket, nálunk meg egyben a család, tehát pihenni megyek.
Egy varosban elunk, de en nem megyek hozzajuk, parom szokott hazaugrani valtozo gyakorisaggal, van hogy egy heten tobbszor, vagy csak egyszer, vagy csak ketszer egy honapban, stb, amikor kell valami segitseg otthon.
Semmi bajom nincsen az anyukajaval, szimplan egyikunk sem olyan tipus, aki vagyna ilyen tipikus csaladi osszejovetelekre. Unnepekkor sincs semmi ilyesmi, inkabb pihenunk itthon kettesben.
2-3 havonta.
Pest 2 vegen elunk, de most koltozunk 60 kilometerrel odebb.
Kb. az osszessel talalkozom (nagyon sokan vannak), az mindig valami unnep, es egyutt megyunk. Alkalmankent 1-1 testverevel talalkozunk kulon is, de veluk volt mar, hogy csak en, kettesben is talalkoztam.
Az egesz csaladhoz csak az illem kedveert megyek, nagyon nem vagyunk egy hullamhosszon, de par havonta kibirom.
A ferjem sokkal baratkozosabb, es az en csaladom osszesen 4 fo, igy o osszessegeben tobbet latja oket, de mindenkit egyutt, o is csak evente 2-3x. Kulon-kulon valamelyikukkel havonta-2 havonta talalkozik, es altalaban egyutt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!