Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek ha nem tudom...

Mit tehetek ha nem tudom elfogadni az életem és azt hogy nem lehet újrakezdeni?

Figyelt kérdés

Nem tudom elfogadni az életem, önmagam és a körülményeim.

Nem lehet ebben az életben mindent előről kezdeni a nulláról. Nem tudom elfogadni hogy ide születtem és nem másik országban mint pl. Németországba az unokatestvérem és egy teljesen más minőségű életet élhetnek. Nem tudom elfogadni hogy a szüleim 10 évet elvettek az elvettek az életemből hogy a nagyszülőm gondozzam egyedül egy kisvárosban. Nehéz átélni mindazt, hogy más rokonaink lúzernek tartanak amiért belőlem nem lett orvos/mérnök pszichológus mint az o gyerekeikből és csak a nagymamámat gondoztam mert a szüleim erre se voltak képesek.

Mindennap végtelen szomorúsággal fekszem le és csak azt kívánom bárcsak megbetegednék hogy meghaljak mert ez az élet semmit se ér számomra.

2020. jan. 28. 11:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idös vagy? Mert amiket irtál kimondottan kamaszkori panaszok, világlátások. F/L?
2020. jan. 28. 11:51
 2/7 A kérdező kommentje:
29/N
2020. jan. 28. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elsősorban hagyd abba az önsajnálatot, mert azzal tényleg nem mész semmire. Állj talpra, aztán kezdj el pszichológushoz járni, mert ennyi negatív gondolattól még mások is depressziósok lesznek körülötted. Mivel lelkileg és fizikailag is kimerült lehetsz, szedj vitaminokat és ásványi anyagokat, amik a testedet is megerősítik.

Végül, ha neked egy másik élet jobban tetszik egy másik országban, keress lehetőséget a költözésre! (Ne kifogásokat!)

Hosszú lesz az út, de rajtad áll, hogy végig csinálod-e vagy sem... (Nem a szüleiden, a testvéreiden, a rokonaidon vagy a szomszédon. Csakis rajtad!)

2020. jan. 28. 11:56
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nulláról tényleg nem lehet újrakezdeni, de lehetőséget teremthetsz, hogy kiköltözhess Németországba és megvalósítsd, amit szeretnél.
2020. jan. 28. 12:09
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Lehetetlen nincs csak tehetetlen...
2020. jan. 28. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
29 évesen még fiatal vagy. Majd meglátod ha elmúltál 50. Tessek szépen kimenni akkor külföldre, keress egy vállalkozót ali embereket visz ki nyelvtudás nelkul, vagy kerd rokonaid segítséget. Vagy ulj vissza szepen az iskola padba es kezdj magaddal valamit.
2020. jan. 28. 12:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

És kié lett abban a kisvárosban a nagyszülők ingatlana?

Mert a sanyargásod szempontjából nem mindegy!

Amellett ez idő alatt miből éltél? Mert nyilván eltartott valaki.

Mondjuk pont tanulhattál volna a 10 év alatt, azt senki nem tiltotta meg neked! Vagy igen? Belefért volna 2 diploma, vagy 3 nyelv.

Csak magadat okolhatod és nyilván ha 0-ról kezdenéd, ugyanígy elcsesznéd!

2020. jan. 28. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!