Hogyan lehetne valakit arról leszoktatni, hogy ne tőlem kéregesse kölcsön azt ami az enyém?
Figyelt kérdés
Családtagról van szó, állandóan az kell neki ami az enyém, a tusfürdőtől kezdve az öblitön át a mososzerig már mindent elkell dugnom a szobámba a ruhás fiókomban mert ha kirakom hozzányúl, amit lát mindig az kell neki ami az enyém.Ha már egy neugranormont lát kint már abból is kell neki. Már volt, hogy többször nemet mondtam de csak erősködik továbbra is. Nem vagyok szemét de már úgy látom kicsit átment a dolog kihasználásba. Csak én se sz*rom a pénzt és amit havonta egyszer veszek nem szeretnék havonta 3x venni, nem akarom, hogy erre menjen el a fizetésem... Csak gáz ha már kint hagyok valamit véletlenül kéregetve van belőle állandóan és ha nemet mondok nem tudok mit mondjak miért nem... Csak nem értem miért hiszik azt, hogy milliomos vagyok....2020. jan. 26. 22:23
11/13 anonim válasza:
Ne vegyél olyan dolgokat, amiket használni szokott, és ha kérdezi, miért nincs semmi, mondd meg neki, hogy nincs pénzed bevásárolni, mert elment mind a számlákra!
12/13 BeefEater válasza:
Határozottan, nyomatékosan kérd meg még egyszer, hogy ne csinálja. Ha ennek ellenére is folytatja akkor tegyél egy kis chili szószt az arclemosóba (vagy samponba). Majd leszokik róla.
13/13 anonim válasza:
Vegyél magadnak.
Ezt mondanám neki. Inkább tartson bunkónak, és sértődjön be alaptalanul minthogy nekem kelljen mindent neki is megvenni...
Én pl nagyon nem szeretem ha hozzányúlnak a cuccaimhoz. Ami az enyém, az csak az enyém. Ha használja más, vegyen helyette nekem egy újat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!