Azok a párok, akik háta mögött már sok év eltelt (min.5 év), ti, hogy vagytok most jelenben? Meg vagytok elégedve a kapcsolatotokkal?
Figyelt kérdés
Ha kérhetem, akkor légszi irjatok kort és hogy hány éve vagytok/éltek együtt.
Köszike.
2010. júl. 22. 08:05
11/19 A kérdező kommentje:
Nem vagyok erdélyi.
De még a célzást sem értem:)
2010. júl. 22. 08:23
12/19 A kérdező kommentje:
Huu, hát az szomorú amit irtál. Gondolom, hogy a "család" köt össze benneteket..
2010. júl. 22. 08:24
13/19 anonim válasza:
Nővéremék példáját tudom elmesélni... Kb 1998 körül összejöttek. 2000ben összeköltöztek. 2004ben eljegyzés, 2005ben esküvő. 2006ban megszületett a kislányuk. 2008ban elváltak.
2010: mindkettő boldog, egy máik emberrel...
14/19 A kérdező kommentje:
Na akkor végülis happy end lett, ha boldogok:D
2010. júl. 22. 08:39
15/19 anonim válasza:
Igen, de nem "együtt". A külvilág egyébként álompárosnak hitte őket. Hétvégenként együtt, sose vitatkoznak stb.
16/19 anonim válasza:
16 éve vagyunk együtt, 7 éve össze is házasodtunk. Gyerekeink 9 és 10 évesek. Nagyon jól összecsiszolódtunk, tökéletesnek mondhatom kapcsolatunkat. A szex egy kicsit ritkább lett (2/hét), de még így is úgy érzem, hogy szerelmes vagyok. Néha, azon kapom magam, hogy csak úgy bámulom őt! Pusztán örömből. És rettegek, hogy valami baja esik. Azt meg hogy valaki közénk állna nem nagyon tudnám elképzelni. Mert ő is nagyon szeret engem. És ennek rendszeresen jelét adja mindenfélével. Nem virággal meg ékszerekkel, hanem tisztelettel és alázattal. Nagyon szerencsésnek érzem magam. Bár már volt egy házasságom fiatalon, azért ehhez be kellett, hogy nőjjön az ember feje, és szerintem egy boldog kapcsolathoz bizonyos érettség is szükséges. Én fiatal koromban sokszor nem értettem, hogy az idősebbek, mint én most, miért kárognak, hogy nem lesz ez a fiú jó, meg az se lesz jó, pedig én milyen magabiztos voltam ... Hát igen, meg kell ahhoz öregedni, hogy az ember bölcs és előrelátó legyen a kapcsolatában. 40N
17/19 A kérdező kommentje:
Igy van, sok fiatalt elvakit a szerelem, vagyis csak a szerelem látszata és sokan csapdába esnek...
2010. júl. 22. 09:10
18/19 anonim válasza:
mi 6 éve vagyunk együtt, kb 5 éve együtt is élünk. volt, hogy éjjel-nappal együtt voltunk, közös munkahely, közös társaság. mostanság szintén. közös cég, közös barátok, közös suli. van, hogy elegem van, van hogy szivesen feladnám ezt a kapcsolatot, de jól összekovácsolódtunk, jól megvagyunk, mindent megbeszélünk, közös véleményünk van, ugyanúgy pörgősek, kedvesek, segítőkészek, viccesek vagyunk. sok időt töltünk kettesben. szóval jó vele, de azért ez már talán inkább megszokás, szeretet, tisztelet. de nem várok szenvedélyes lángoló szerelmet 5 év és sok megpróbáltatás után. szóval lassan házasság, gyerek. de az jó, hogy egyre kevesebb a veszekedés, egyre jobban megtudunk mindent beszélni, elfogadni a másik dolgait. szóval megvagyunk. :) ő 32 f, én nő 27.
19/19 anonim válasza:
6 éve vagyunk együtt ezalatt építettünk egy házat az idén született meg alányunk és jövőre tervezzük az esküvőt.Évről -évre jobb a viszonyunk mert sok dolog köt össze minket és sok mindenben egyet értünk.Valahogy nehezen tudom elképzelni nélküle az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!