Kik legyenek a keresztszülők?
Sziasztok!
A párommal babát várunk, még nincs itt az ideje a keresztelőnek, de elgondolkodtunk azon, hogy ha oda kerül a sor, kik legyenek az elsőszülött gyermekünk keresztszülei?
1. Nekem van egy 3 évvel idősebb nővérem, illetve neki van egy férje:
-a párommal mindketten nagyon szeretjük őket, jól kijövünk velük, a nővéremmel mindig is jó testvérek voltunk, szoros a kapcsolatunk. Felelősségteljesek, megbízhatóak.
2. A páromnak van egy 3 évvel idősebb bátyja, illetve neki egy felesége, velük is nagyon jó a viszonyunk, szintén megbízhatóak és felelősségteljesek. Párom és a testvére is jó testvérek, szoros a kapcsolatuk.
Mindkettő párral napi szinten beszélünk, a közelben laknak, mindenki alkalmas a keresztszülői posztra:D , csak hát gőzöm sincs, hogyan dönthetnének ezt el.
Valaki volt már ugyanilyen helyzetben? Tippek, hogy döntsük el ezt?
Mi a tesóinkat választottuk. Az én bátyjám és a férjem huga lettek a keresztszülők.
Nem tudtunk, és nem is akartunk választani a 2 család között.
Nekem is van keresztfiam. A férjem habár nem a keresztapja, mégis ugyan úgy törődik vele mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!